Baby

( 0 Reviews )
180,00 kr.
Hape Baby-til-Tumling Sanse-gavesæt er et fantastisk legetøjssæt, som indeholder en rangle med sugekop, en rullerangle og bidelegetøj med bløde tyggeperler, som hver især hjælper de små i hvert skridt i deres udvikling. Babyer kan få lindret ubehaget ved at få tænder med tyggeperlerne, som er lette at gribe fat om, og de kan lege med ranglen med sugekop i deres højstol eller med rulleranglen, mens de lærer at kravle.

Udvikler flere færdigheder

Legetøjet er designet således, at de små nemt griber og holder om det, og sættet hjælper med at udvike finmotorikken, udviklingen af muskler og er også fantastisk til at udvikle den tidlige høresans. Fra 0 mdr.

( 0 Reviews )
180,00 kr.

Din lille eventyrer kan gå på opdagelse i massevis af sjov med sit Happy World™ Friends-sæt fra FriendsWithYou™ og Fisher-Price®. Dette søde sæt indeholder 4 stykker aktivitetslegetøj med masser af funktioner og Happy World™-figurerne Little Cloud, Hug Bug, Peanut Butter og Bibi. De små hænder får nok at lave med at trykke, dreje, vippe og ryste deres venner, til gavn for finmotorikken, samtidig med at dit barn morer sig med at lære om sammenhængen mellem årsag og virkning. Fra 6 mdr.

( 0 Reviews )
320,00 kr.
Happy World™ Huggy Wuggy Bug™-legetøjet fra Fisher-Price® er en superblød og dejlig krammeven til dit barn. Når man trykker på en hånd eller ansigtet, lyser det søde plyslegetøj op og spiller musik og stemningslyde, såsom glad, trist og nysgerrig, så dit barn introduceres til forskellige følelser. Det behagelige plyslegetøj giver dit barn en fornemmelse af tryghed, samtidig med at det stimulerer dens sanser og introducerer begrebet årsag og virkning via leg. Fra 6 mdr. Batterier (3xAA). inkl

( 0 Reviews )
220,00 kr.

Happy World™ blomstrende sjov-legetøj til klapvogn fra FriendsWithYou™ og Fisher-Price® hjælper til at berolige og trøste din baby med søde blomstervenner. Nyfødte kan kigge op på de 4 stykker legetøj, der hænger fra sammenklappelige blomsterblade, som drejer rundt og kan foldes helt sammen, så legetøjet er nemmere at transportere. Fra uroen hænger Happy World™-karakteren "Hug Bug" med en bjælde indeni, et blødt æble med raslelyde, et knitrende blad og en sød blomst med et spejl på bagsiden. Du kan nemt sætte uroen på din klapvogns kaleche, så dit barn bliver fortryllet af flower power, uanset hvor du går hen! ? Fra 0 mdr

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Stable kasser med bondegårds dyr i træ med masser af læring. Du får 6 forskellige bondegårds dyr, 6 træ kasser med tallene fra 1 - 6 hvor hver kasse har et tal med illusteret antal på, f.eks. 3 tomater, 6 brocolli, så barnet kan lære at tælle. Hver kasse har en åbning, så kassen virker som en stald/ en lade til bondegårdsdyret som tilføjer stablekasserne en ekstra stor legeværdi. De to sidste sider er malet med bondegårds motiver på, hvor der er oplagt til at lære nye ord og genkendelse af motiv og farver. Træ kasserne er i forskellig størrelse, så barnet kan stable dem til et tårn og sætte dem sammen igen, så de er samlet i en største kasse.

Stablekasserne styrker også øje-hånd koordineringen, de er fra Lelin, måler stablet 12 x 12 x 57,5 cm.

Godkendt fra 1 år.

( 0 Reviews )
220,00 kr.

Stablekasser med køretøjer i træ, hvor hver enkelt kasse har hvert sit motiv på de fire sider til det matchende køretøj. Hver kasse illustrerer således hvad eller hvordan køretøjet anvendes. Eksempelvis at skraldebilen henter skraldespande, brandbilen slukker ildebrand m.v..

De 6 køretøjer er: Brandbil, Politibil, Taxi, Skraldebil, Ambulance og en Skolebus.

Så du får 6 stablekasser og 6 forskellige køretøjer i dette sæt fra Lelin.

Godkendt fra 1 år.

( 0 Reviews )
0,00 kr.

Fleksibel gummibold med ranglekugle.. Ryst og tril bolden for masser af sjov.

( 0 Reviews )
100,00 kr. 230,00 kr.
( 0 Reviews )
180,00 kr. 300,00 kr.
( 0 Reviews )
350,00 kr.

182x96x81 cm +2år

Variant 1= Hund 

Variant 2 = Enhjørning  

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk