Baby

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Kai er en sød drømmer, som har hovedet en smule i skyerne, men han kommer altid ned på jorden igen for at tilbringe tid med vennerne! Denne nuttede bamse på 30 cm er en superblød plys i moderne stil med et yndigt overdimensioneret hoved, broderede poter og en hvid snude.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Pop op-aktivitetscenter med melodier. Tryk og drej og dyrene popper op, og der afspilles forskellige melodier. Inkl. 2 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
350,00 kr.

B BEEZ gåbil. Smart og robust sportsbil med horn. Kan bære 20 kg.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

4 stofbiler og legemåtte. De bløde stofbiler er med pullback og legemåtten har velcro og kan laves til en opbevaringspose.

( 0 Reviews )
100,00 kr.

Bil med nøgler, lys og lyde. Ekskl. 2 stk. AAA-batterier.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Stryg op for at lære på den sjove måde med Laugh & Learn®-legetøjet 2 i 1 skub og lær-smartphone fra Fisher-Price®. Dette interaktive legetøj ligner den ægte vare og har dit barns Laugh & Learn®-venner, Puppy og Sis, samt to indlæringsfunktioner med "app" og talknapper, dit barn kan trykke på for at aktivere lys, sange og lyde. Når tumlinger trykker, skubber og skifter mellem aktiviteterne på legetøjstelefonen, udvikles og trænes deres finmotorik, mens lærerige sange og sætninger introducerer dem for tal, at tælle, former, farver og meget mere.​ Brug globusknappen til at vælge sprog: Svensk, dansk, finsk, norsk, engelsk Fra 6 mdr. Batterier (3xLR44). inkl

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Gør legetiden endnu mere sjov og lærerig med Laugh & Learn® Drej og lær-controlleren fra Fisher-Price®. Dette interaktive, lærerige legetøj ligner en håndholdt controller til voksne, men har tumlingeegnede funktioner som f.eks. Laugh & Learn®-figurerne på skærmen, 2 "controller"-håndtag, der kan vendes og drejes, samt en masse sjove knapper at trykke på. Når de små "gamer", aktiverer de lys i mange farver, sange og lærerige sætninger, der lærer dem at tælle fra 1 til 10 og om former og farver. ​Brug globusknappen til at vælge sprog: Svensk, dansk, finsk, norsk, engelsk Fra 9 mdr.

( 0 Reviews )
370,00 kr.

Fisher-Price® 3 i 1 hvalpeformet mavepude gør leg på maven til en blød fornøjelse for dit barn. Denne søde og støttende hvalp er altid klar til at lege, som dit barn vokser og bevæger sig fra leg på maven til siddende leg og rolleleg, hvor barnet passer på hvalpen. Den bløde hvalpeformede mavepude har et knitrepanel og 3 stk. aktivitetslegetøj, som hjælper med at udvikle barnets grovmotorik og syns- høre- og følesans. Fra 0 mdr.

( 0 Reviews )
450,00 kr.

Regnbueuroen til vugger fra Fisher-Price® har flotte hængende skyer og små sole og en 20 minutters playliste, som hjælper dit nyfødte barn med at slappe af, før det falder i søvn. Uroen har en meget stille motor og smart lydregistrering, som automatisk genstarter den beroligende uro, når barnet laver lyde. Den flotte uro kan også laves om til en bordlydenhed med natlys, som gør det nemmere at overholde barnets rutiner ved sengetid, i takt med at de vokser. Passer til de fleste tremmesenge, vugger, barnesenge og babylifte. Uroen må ikke bruges sammen med kravlegårde eller vugger, som har kalecher. Fra 0 mdr. Batterier (3xAA). inkl

( 0 Reviews )
460,00 kr.

Din baby kan have en hyggelig krammestund med Soothe ‘n Snuggle Koala fra Fisher-Price®. Dette hyggelige plyslegetøj med musik har en blød mave, der lyser op, og beroligende og rytmisk bevæger sig op og ned, som om den trækker vejret. Kan tilpasses med justerbare timere, musik eller naturlyde og flerfarvet lys. Plyskrammedyret til baby kan maskinvaskes og har flere teksturer, som små hænder kan udforske. Fra 0 mdr. Batterier (4xAA). inkl

( 0 Reviews )
400,00 kr. 580,00 kr.
( 0 Reviews )
170,00 kr.

Et fantastisk og farverigt byggesæt til at skabe din egen CoComelon Bulldozer i Cocomelon-stil. Nyd udfordringen med at bygge og lege med karaktererne. God fornøjelse! Fra 24 mdr

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Fra den populære hit-serie Gry og Regnbueriget! Skab dine egne sjove eventyr med denne Gry Mini Ønsker 6-pak, som indeholder dine yndlings-ønsker fra Gry og Regnbueriget. Med denne søde pakke kan du skabe dine egne historier og eventyr. Ønskerne er ca 2,5 cm i højden. ØNSKE, GÅ I OPFYLDELSE! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Fra den populære hit-serie Gry og Regnbueriget! Gør dig klar til Zip, Zap, Zoooom! Slut dig til Gry og Absalon på deres action-eventyr for at redde Regnbuebyen i Grys racerbil. Træk racerbilen tilbage, lad den køre af sted og se den zooooom! Sættet indeholder Jordbær-Racerbil, Absalon figur og Gry figur med hjelm. Fra 3 år

( 0 Reviews )
180,00 kr.

Fra den populære hit-serie Gry og Regnbueriget! Hop på Cumulo for at tage på tur med Gry og hjælp til med at redde Regnbuebyen! Legesættet indeholder rullende Cumulo med en aftagelig Gry figur. Cumulo er der altid til at hjælpe Gry og hendes venner både i luften og på jorden. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Fra den populære hit-serie Gry og Regnbueriget! Du er inviteret til at lege med Gry og Absalon i Grys Svampehus! Legesættet Gry Svampehus med 2 Figurer er i flere niveauer og med mange møbler: Grys seng, Absalons seng, Absalons hængekøje, tesæt og spisebord og stole, hvilket giver uendelige legemuligheder. Dette sæt kan også bruges med alle figurer fra Gry og Regnbueriget, så du kan invitere alle Grys venner med til at deltage i alt det sjove! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Denne smukke Hape Rul og Rangle Killing vil aldrig stoppe med at lege med dens garnbold! Træk killingen hen over gulvet med snoren for at se den svinge halen fra side til side og dreje garnbold-ranglen rundt med sine poter! Når Killingen endelig bliver træt, kan du tage garnbolden og lege med den alene som rangle. Hjulene er med gummifælge og ridser derfor ikke gulvet. Denne søde killing er en vidunderlig følgesvend for små, mens de lærer at gå og stimulerer desuden høresansen. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Denne dejlige mor-frø tager sine små med på tur. Træk i snoren og se hende åbne og lukke munden. Når du trækker frøfamilien, vil du se morfrøen gå med sin lille frø og den lille haletudse, der slingrer afsted bagved. Hjulene er med gummifælge og ridser derfor ikke gulvet. Denne søde familie viser på en skøn måde frøens livscyklus og er fantastisk til at få børn til at interessere sig for naturen. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Nayla er en sød og nuttet cockerpoo med filtret hår, og som er klar på at blive enhver plys-elskers bedste ven. Fra Designer Pups samlingen kan denne plyshvalp prale af en tykluvet, cremefarvet pels, slappe ører og en retsiddende stilling med autentiske detaljer. Perfekt til fans af både pudler og cockerspanieler! Vores Designer Pups serie består af realistiske plys-versioner af populære hybrid-racer. Som altid sikrer vores høje kvalitet og bløde plys, at GUNDs produkter bliver ved med at være loyale ledsagere i mange år. Fra 12 mdr.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk