Legetøjsmad, husholdning og købmand

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Giv en fødselsdagsoverraskelse til dine venner, din familie eller måske endda din bamse med denne vidunderlige Hape Interaktiv Fødselsdagskage! Sættet indeholder seks skiver lækker kage med en interaktiv topkage og leveres med en paphat, en kagespade, tre chokoladevafler og tre skiver jordbær. Pynt din kage med jordbær og chokoladevafler og tryk derefter på chokoladeskiven for at tænde stearinlyset og høre fødselsdagssangen! Nu kan du ønske og puste ned i hullerne omkring stearinlyset for at se lyset gå ud og høre jubel, klapsalver og lykønskninger! Bruges den ikke i 30 sekunder, går kagen automatisk i hviletilstand. Tryk på chokoladeskiven for at genaktivere. Opmuntrer helt perfekt til rolleleg og kreativ tænkning. Fra 3 år. Batterier (3xAAA). inkl

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Cheesecake, tiramisu, lemon curd og vanilje mousse, chokolademousse og hindbær- og vaniljemousse. 5 lækre desserter – lige til at spise.

Byg din egen dessert med MAMAMEMO®, eller lav en af dem, der allerede findes på kortet. Pynt til sidst med frugt, bær, chokolade og vafler.

Skiverne kan stables i glasset, som det passer dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilken dessert, du kan udvikle. Gad vide om cheesecake smager godt med hindbær- og vaniljemousse?

Sættet består af 5 glas med tilhørende dessert, 5 skeer, vafler og pynt.

 

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.

Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Roulade i 6 dele, pynt, fad, kagespade

( 0 Reviews )
180,00 kr.

Skærekage i 6 dele, fad, kagespade

( 0 Reviews )
50,00 kr.
( 0 Reviews )
50,00 kr.
( 0 Reviews )
50,00 kr.
( 0 Reviews )
50,00 kr.
( 0 Reviews )
50,00 kr.
( 0 Reviews )
25,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk