Legetøj

280,00 kr.

Pusletaske med diverse tilbehør.

Passer til dukker op til 43 cm. 

Lad Trainer Guess gætte hvilken pokemon du gætter på, ved at stille dig nogle forskellige ja og nej spørgsmål 

Den søde fugl elsker at blive nusset på ryggen. Jo mere du nusser den, jo mere kvidrer og synger den. Du kan også prøve at indtale en besked, mens du holder knappen inde. Næste gang du trykker på knappen, vil fuglen sige den indtalte besked. Det kan skabe rigtig mange grin - igen og igen.

  • Jo mere nusseri, jo mere kvidren
  • Med vinger der kan lyse
  • Kan gentage hvad du siger

Disse smukke lanternestil fuglebure er perfekte til at vise og udstille dine “Little Live Pets Fugle”! Der er plads til at vise 2 fugle, for at de kan svinge forsigtigt, mens de kvidrer og gløder. Sammen med fugleburet får du en sød “Little Live Pets Rainbow Glow” interaktiv fugl.

Brug denne laptop til at emaile Gurli Gris og hendes familie. Åbn laptoppen og tast bogstaver og tal ind. Laptoppen er interaktiv og giver barnet en tidlig erfaring med tal, farver og lyde. Laptoppen er med til at udvikle barnets kommunikative evner, koncentration og opmærksomhed

300,00 kr.

Lær at tælle med Gurli Gris og hendes interaktive legemønter, og syng med på sange fra TV-serien.Count With Peppa hjælper med at udvikle barnets tællefærdigheder og dets farve-og billedgenkendelse. 10 interaktive legemønter medfølger. Gurli beder barnet om at lægge mønter i hendes pung. Otte forskellige aktiviteter opmuntrer barnet til at lede efter forskellige tal, farver og billeder. Gurli genkender de mønter, der lægges i pungen, og fortæller barnet resultatet. Spiller også tre sange fra TV-serien

Gurli Gris er blevet digital og sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig med at lære tal, bogstaver og farver.

  • Ring til Gurli og ni andre figurer
  • Quiz med Gurli og svar med tasterne
  • Skærm med baggrundsbelysning

På Gurlis Flip & Lær telefon kan du foretage og modtage opkald fra Gurli og hendes venner og høre deres stemmer ved at taste på telefonen.

Du kan også deltage i Gurlis sjove quiz, hvor du svarer ved hjælp af tasterne. Eller lege at du tager billeder med kameratasten. Sig appelsiiiin!

Megarobot med infrarød styring. Stor 40 cm robot med mange spændende funktioner. Specifikationer: Infrarødstyret Med bevægelsessensor Programmering af op til 48 funktioner Med ansigtslys med forskellige udtryk Robotlyde Går og glider afsted i alle retninger Bevæger armene Slukker automatisk når den ikke bliver brugt Inkl. udførlig instruktion Bruger 4 stk. AA-batterier og 2 stk. AAA-batterier.

Radiostyret New Holland traktor 1:24. Bruger 3 stk. AA-batterier og 1 stk. 9V-batteri.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk