Legetøj

( 0 Reviews )
350,00 kr.
Gør dig klar til et krammeangreb med Gabbys Dukkehus Pandy Pote. Denne superbløde og nuttede 33 cm plys bringer Gabbys bedste ven fra serien direkte ind i virkeligheden. Med sine spidse ører, yndige hale, broderede detaljer og sin Pandy taske er Pandy Pote den perfekte ven til leg eller ved sengetid. Giv Pandys pote et klem og hold den for at se den lyse op og aktivere kattesange. Klem og slip hans pote for at få den til at lyse op igen og høre endnu flere lyde og sætninger fra serien. Med dit nye søde Pandy Pote-tøjdyr ved din side, kan du skabe alle mulige spændende eventyr igen og igen. Vil du have endnu flere kram, kan du se efter Gabbys Dukkehus plys legetøj (sælges separat). Fra 3 år. Batterier (3xLR44). inkl

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Nebulous Stars er med dig overalt for at støtte dig, selv i skolen! Nebulous Star Penalhus med 3 rum Estrelia og denne serie af luksus-penalhuse byder på et komplet skrive- og tegnesæt plus et udvalg af blyanter og tuscher. Alle er med Nebulous Stars mærket. Fra 7 år.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Kai er en sød drømmer, som har hovedet en smule i skyerne, men han kommer altid ned på jorden igen for at tilbringe tid med vennerne! Denne nuttede bamse på 30 cm er en superblød plys i moderne stil med et yndigt overdimensioneret hoved, broderede poter og en hvid snude.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk