Farm World

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Kan du fange kalven? I Team roping fra schleich® FARM WORLD skal du ikke kun kunne ride som rigtige westernhelte, men også være god til at kaste med lasso. Det er den eneste måde, når kalven skal til læge eller have grime på. Kast lassoen omkring bagbenene eller halsen på den unge ko. Hun bliver ikke sur på dig ret længe. Det bliver endnu lettere, hvis du får en ven med hest og lasso til at hjælpe dig. Så kan I føle jer som rigtige cowboys og cowgirls. Og jeres heste som rigtige westernheste. Er du parat? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Yeehaa! Det er tid til rigtige cowboys og cowgirls. I Barrel racing fra schleich® FARM WORLD kan du vise dine evner som westernrytter. Trakehner-hingsten elsker sin westernsadel og bærer dig stolt på sin ryg gennem haven og saloonen. Og hvis du har brug for en ekstra udfordring, kan du prøve, om du kan klare et barrel race. I det vilde vesten blev tønderne arrangeret i et kløvermønster. Men måske har du brug for et firkløver, der bringer held! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Kykkelikyyyy! Vores hane er stået op. Efter en god nattesøvn i hønsehuset fra schleich® FARM WORLD elsker hanen at hoppe op på taget for at fortælle alle, at det er på tide at stå op. Så hønemor behøver ikke engang et vækkeur længere og kan gå ud for at finde korn og andet foder i det indhegnede udendørs område. Man siger jo, at morgenstund har guld i mund! Når hanen kommer ned fra taget for at finde foder sammen med hønen, kan du åbne taget og kigge ind i huset. Og se nu bare: Et par af æggene er allerede klækket, og verdens sødeste kyllinger begynder at se sig omkring og tage de første skridt. Kan du hjælpe dem? Fra 3 år

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Kaos i laden! De tre hønsevenner fra schleich®® FARM WORLD skaber virkelig kaos på din bondegård. Uanset om de stjæler noget af høsten, maler den sovende hane eller blander dine sorterede farveblyanter, er de tre fjerede venner altid ude på sjov og ballade. De samarbejder så godt, at de som regel slipper af sted med det. Og så griner de, pudser deres fjer og danser i engen. Du kan altid kende forskel på dem på grund af deres forskelligt farvede fjer. Kan du regne ud, hvem af de tre der er den største ballademager? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.

Hvad er det første du lægger mærke til ved storken fra Schleich® Farm World? Netop! Dens lange, røde næb. Med næbbet stanger den hvide stork efter insekter, orme og frøer i moser og enge. De smager nemlig aldeles godt, synes denne flotte hvid-sorte fugl. Den kan også godt lide at danse på hovedpuden. Denne store fugl har påfaldende lange ben. Så den kan bekvemt stavre gennem sumpede områder. Benene er også rigtig gode til karate. En ganske usædvanlig sport for en fugl. Engang halverede den en blyant med sine karate-ben. Og kom pludselig i tanker om, at den egentlig skulle lave lektier. Upsala! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
50,00 kr.

Hvem er bedst til at hoppe? Det er vores langørede hare fra Schleich® Farm World. Med sine stærke bagben hopper den hurtigere hen over skrivebordet end alle andre dyr, selv med de lange slubre-ører. Dem bruger den store kanin selvfølgelig til at høre med. Den lytter meget intenst, når den hører sin yndlingsmusik i radioen. Så dagdrømmer den lidt og tænker på, om den kan bruge sine ører ikke bare til at lytte, men også til at flyve med. Med sine kanintænder gumler den alt i sig, der er vegetarisk, fx gulerødder, korn eller græs. Og lange snørebånd. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.
( 0 Reviews )
80,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
900,00 kr.
( 0 Reviews )
90,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk