Farm World

( 0 Reviews )
600,00 kr.
Dyrehotellet har alt, hvad hjertet kan begære! Den rare dyrepasser tager sig godt af sine dyregæster og har altid plads til alle. Hamsteren, kaninen og marsvinet leger gemmeleg i deres små huler. Men man kan hurtigt lokke dem ud med et sprødt salatblad. Imens klatrer killingerne op i kradsetræet. De to hundehvalpe foretrækker at gå på eventyr udenfor. De balancerer på vippen, glider ned ad rutsjebanen og løber gennem tunnellen. Den lille gedebuk ser nysgerrigt på det hele og bræger af og til, når den er utilfreds. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
930,00 kr.

Når bondemand Paul kigger ud ad vinduet i sit store røde stuehus om morgenen, er hans dyr allerede lysvågne. Han sørger for at fodre koen, kalven, grisen og pattegrisen, allerede inden han selv spiser morgenmad. Katten får også en tallerken mælk, selvom det var meningen, at den skulle fange den nysgerrige mus på høloftet. Når alle dyrene er fodret, bruger bondemand Paul spillet til at hejse høet op på høloftet. Han sætter dyrene ud på græs, så han kan gøre båsene ordentlig rene. Duen holder øje med ham fra sit lille hus oppe på taget og kurrer sommetider: ”Du glemte vist noget!” Fra 3 år.

( 0 Reviews )
330,00 kr.

Den livlige islænderhingst elsker at ride ud og galopere hen over engen. Men den elsker endnu mere at komme hjem bagefter og hvile sig i sin hyggelige boks. Det er dens hjem, hvor den har alt, hvad den skal bruge. Der ligger endda et par sprøde grønne æbler til den i truget. Mmmh, lækkert! Dens livret! Jeg gad vide, hvem der har lagt dem der? Den hyggelige ponyboks kan i øvrigt kombineres med den store stald, der fås separat. Fra 3 år

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Kan du fange kalven? I Team roping fra schleich® FARM WORLD skal du ikke kun kunne ride som rigtige westernhelte, men også være god til at kaste med lasso. Det er den eneste måde, når kalven skal til læge eller have grime på. Kast lassoen omkring bagbenene eller halsen på den unge ko. Hun bliver ikke sur på dig ret længe. Det bliver endnu lettere, hvis du får en ven med hest og lasso til at hjælpe dig. Så kan I føle jer som rigtige cowboys og cowgirls. Og jeres heste som rigtige westernheste. Er du parat? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Yeehaa! Det er tid til rigtige cowboys og cowgirls. I Barrel racing fra schleich® FARM WORLD kan du vise dine evner som westernrytter. Trakehner-hingsten elsker sin westernsadel og bærer dig stolt på sin ryg gennem haven og saloonen. Og hvis du har brug for en ekstra udfordring, kan du prøve, om du kan klare et barrel race. I det vilde vesten blev tønderne arrangeret i et kløvermønster. Men måske har du brug for et firkløver, der bringer held! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Kykkelikyyyy! Vores hane er stået op. Efter en god nattesøvn i hønsehuset fra schleich® FARM WORLD elsker hanen at hoppe op på taget for at fortælle alle, at det er på tide at stå op. Så hønemor behøver ikke engang et vækkeur længere og kan gå ud for at finde korn og andet foder i det indhegnede udendørs område. Man siger jo, at morgenstund har guld i mund! Når hanen kommer ned fra taget for at finde foder sammen med hønen, kan du åbne taget og kigge ind i huset. Og se nu bare: Et par af æggene er allerede klækket, og verdens sødeste kyllinger begynder at se sig omkring og tage de første skridt. Kan du hjælpe dem? Fra 3 år

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Kaos i laden! De tre hønsevenner fra schleich®® FARM WORLD skaber virkelig kaos på din bondegård. Uanset om de stjæler noget af høsten, maler den sovende hane eller blander dine sorterede farveblyanter, er de tre fjerede venner altid ude på sjov og ballade. De samarbejder så godt, at de som regel slipper af sted med det. Og så griner de, pudser deres fjer og danser i engen. Du kan altid kende forskel på dem på grund af deres forskelligt farvede fjer. Kan du regne ud, hvem af de tre der er den største ballademager? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.

Hvad er det første du lægger mærke til ved storken fra Schleich® Farm World? Netop! Dens lange, røde næb. Med næbbet stanger den hvide stork efter insekter, orme og frøer i moser og enge. De smager nemlig aldeles godt, synes denne flotte hvid-sorte fugl. Den kan også godt lide at danse på hovedpuden. Denne store fugl har påfaldende lange ben. Så den kan bekvemt stavre gennem sumpede områder. Benene er også rigtig gode til karate. En ganske usædvanlig sport for en fugl. Engang halverede den en blyant med sine karate-ben. Og kom pludselig i tanker om, at den egentlig skulle lave lektier. Upsala! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
50,00 kr.

Hvem er bedst til at hoppe? Det er vores langørede hare fra Schleich® Farm World. Med sine stærke bagben hopper den hurtigere hen over skrivebordet end alle andre dyr, selv med de lange slubre-ører. Dem bruger den store kanin selvfølgelig til at høre med. Den lytter meget intenst, når den hører sin yndlingsmusik i radioen. Så dagdrømmer den lidt og tænker på, om den kan bruge sine ører ikke bare til at lytte, men også til at flyve med. Med sine kanintænder gumler den alt i sig, der er vegetarisk, fx gulerødder, korn eller græs. Og lange snørebånd. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.
( 0 Reviews )
80,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
900,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk