Musikinstrumenter og tilbehør

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Lyserød / pink kvalitetsguitar med god lyd, 60 cm lang og til piger fra 3 år - den er fra New Classic Toys. Guitaren har nylonstrenge, og børn elsker at spille på musikinstrumenter, hvor de med plektor og skulderstrop rigtig kan "jamme" og synge. Det er en perfekt begynderguitar med fin lyd i strengene, og der følger et farve node hæfte med, som barnet kan lære at spille efter som giver en god forsmag til måske at ville lære at spille efter noder senere. Lyt med her: https://www.youtube.com/watch?v=A1p3C4puh3Y

 

Er strengene løse, kan de spændes ved at dreje på de hvide knapper for enden af guitaren. Skulle de ikke binde, kan du stramme under knappen med en skruetrækker, dette skal blot gøres forsigtigt, så du ikke ødelægger gevindet.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Lys blå kvalitetsguitar med god lyd, 60 cm lang til drenge fra 3 år, fra New Classic Toys. Guitaren har nylonstrenge, og børn elsker at spille på musikinstrumenter, hvor de med plektor og skulderstrop rigtig kan "jamme" og synge. Det er en perfekt begynderguitar med fin lyd i strengene, og der følger et farve node hæfte med, som barnet kan lære at spille efter som giver en god forsmag til måske at ville lære at spille efter noder senere. 

Er strengene løse, kan de spændes ved at dreje på de hvide knapper for enden af guitaren. Skulle de ikke binde, kan du stramme hver enkel under knappen med en skruetrækker, dette skal blot gøres forsigtigt, så du ikke ødelægger gevindet.

 

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Elektronisk rockguitar. Med rockmelodier, elektroniske guitarlyde, vibratoarm og skulderrem. Inkl. 3 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
200,00 kr.
( 0 Reviews )
200,00 kr.

Udforsk de klassiske rytmiske melodier med denne fine "legebog". Dit barn vil udvikle motoriske færdigheder ved at bladre og vende og dreje siderne i bogen.

Indeholder foskellige instrumentlyde, alderssvarende ordforbrug samt lys.  

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk