Aktivitetslegetøj

( 0 Reviews )
110,00 kr.

Bide ring & halskæde til mor med bidekugler på til babyen

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Denne Fisher Price® Calming Clouds Uro med lyd hjælper dit barn med at finde ro til at sove med bevægelse og beroligende musik, lyde og lys. Når dit barn bliver større, kan den stilfulde uro til tremmesengen omdannes til en bordlampe med natlys, som sikrer en ensartet soverutine. Klar, parat, sov godt -playlisten med musik, lyde og lys, der er godkendt af søvneksperter, hjælper barnet med at falde i søvn og sove igennem. Genstarter uden at forstyrre barnet. Sensoren aktiverer automatisk uroens bevægelser, når barnet kommer med lyde. Kan bruges på tremmeseng i de første måneder derefter som bordlampe.

Uro med lyd og lys hjælper dit barn med at falde i søvn.

( 0 Reviews )
70,00 kr.
( 0 Reviews )
500,00 kr.

Spil på Magic Touch klaveret, og lav nogle groovy lyde! De smarte features giver børnene mulighed for at skabe både komplekse og harmoniske melodier ved at trykke på de forskellige tangenter. Klaveret kan indstilles på 3 forskellige tilstande, som bidrager med hver deres musikalske oplevelse: Magi, læring og sjov. Den magiske tilstand giver barnet mulighed for at spille fantastisk musik. Perfekt til musikalske begyndere. Læringstilstanden lærer børnene at spille melodier ved at følge lysene – tryk på de rette knapper og melodien spiller. Den sjove tilstand slipper fjollede lyde løs! Se hvordan cool musik kan laves af de underligste lyde! Lyse farver, spændende lyde og forskellige teksturer tilskynder barnet at udvikle de visuelle, auditive og taktile sanser.

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Stort aktivitetsbord med masser af aktiviteter og ting at opdage. Med lys, lyd og musik. 3-36 mdr.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Legedinosaur med mange forskellige muligheder for at skifte dinosaurens stemme, humør og dansemoves.

Barnet fra 2 år og opefter vil elske at skifte de forskellige plader ud på dinoens ryg, og se dinoen danse for eksempel hip hop mens den siger robotlyde og er søvnig. 27 forskellige kombinationer er der i alt.

Med dinoen medfølger desuden et dino-æg til opbevaring af pladerne.

3 knapper lærer barnet om former, om farver og spiller musik.

Bruger 4 x AA-batterier

Fra 2 år

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Udforsk og opdag verden med denne farverige interaktive globus.

Globussen indeholder et væld af funktioner, melodier, lyde, lysfunktioner og fraser på dansk.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk