Horse Club

( 0 Reviews )
1.500,00 kr.

Wauw, denne hestetransporter har det hele!
Lisa kan have alt det med, hun skal bruge for at kunne tage til den næste turnering sammen med sin familie og helt op til fire heste.
De har det så sjovt på turen derhen.
På køreturen står hestene sikkert og trygt i deres bokse.
Når de ankommer, laver Lisa en fold af de transportable hegn.
Hun har endda forhindringer med, så de kan øve sig til den kommende turnering.
Lisa bliver aldrig træt af at finde på nye øvelser. Og hendes forældre? De hygger sig ved swimmingpoolen på taget. Senere mødes de alle for at grille pølser og majskolber. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
220,00 kr.

Wauw, sikke en fantastisk manke! Den tilhører Beauty Horse andalusier-hoppen fra schleich® HORSE CLUB Sofias Beauties og kan hver dag pyntes med smukke hårspænder i alle hendes yndlingsfarver. Hun har ladet sit hår vokse, siden hun var et ungt føl. Hemmeligheden: Du må ikke føntørre hendes manke efter vask – den skal bare lufttørre. Men glem ikke at strigle hende hver dag! Det gør du bedst med den lilla børste, der er i sættet. Eller med dine fingre. Tror du, du kan hjælpe hende med det? Fra 4 år.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Dyt-dyt – den kørende dyrlæge fra schleich®® HORSE CLUB er ankommet! Hun kommer lige i rette tid, for hannoveraner-føllet er kommet til skade. Der er ingen tid at spilde, men det er rent rutinearbejde for den veluddannede dyrlæge. Roligt og omhyggeligt fører hun føllet ind i det mobile røntgenapparat: Pyh! Der var heldigvis ikke brækket noget. Nu får det tilskadekomne dyr noget smertestillende. Oven på det chok fortjener føllet helt bestemt et bundt friske gulerødder. Se, føllet ser allerede ud til at have det meget bedre og løber af sted for at fange sommerfugle. Og den kørende dyrlæge kan tage videre til det næste besøg. Ret spændende, synes du ikke? Fra 5 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.

Og upsala! Alle Schleich® dyrene i legetøjskisten er forbavsede, når det lille criollo-føl fra Schleich® Horse Club hopper hen over dominostenene på forhindringsbanen. Det klarer den unge hest altid uden at vælte noget. Så behøver du faktisk kun at opstille domino-rækken en enkelt gang. Hvis hesten alligevel skulle vælte en sten eller to, er den til gengæld dobbelt så hurtig næste gang. Ligesom alle criollo-føl er også dette her sikkert på benene i en tidlig alder. Den dygtige unge hest har heller ikke noget imod høje temperaturer. Tværtimod: Nogle gange sover den med vilje tæt på radiatoren. Så tænker den på sin hjemstavn i Argentina. Fra 5 år

( 0 Reviews )
90,00 kr.

Ha! Blev du forskrækket? Nå nej. Det er jo bare vores criollo-hoppe fra Schleich® Horse Club. Det er en særdeles rolig og afbalanceret hesterace. Den er ikke bange for noget. Du kan tage den med i bussen, og den hopper ganske nemt op på billetautomaten. Denne dygtige springhest er roligheden selv. Allerede som føl lærte den at slappe af i sin argentinske hjemstavns storslåede græsstepper. Den har også lært at flette sit hår – derfor er hoppens fletning så smuk og perfekt. Så den er klar til at tage på spændende eventyr sammen med dig! Skal vi? Fra 5 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.

På de lange ben kan man se, hvilken størrelse vores oldenburger føl fra Schleich® Horse Club vil få som voksen. Benene på de unge heste har nemlig næsten voksenstørrelse allerede mens de er små. Det gør det også nemmere at købe sko. Blandt andet derfor og takket være sin afslappede skandinaviske adfærd, er denne hesterace særligt velegnet til ride-begyndere. Og profferne kan hoppe over alle de store forhindringer sammen med hesten. Vores pony kan tackle alting fra mikrobølgeovne til regnvandsbeholdere ude i haven allerede fra sin første dag. Og måske vil den en dag springe så højt, at dens hale vil røre ved skyerne. Hvad siger du? Fra 5 år.

( 0 Reviews )
90,00 kr.

Oldenburger-hoppen fra Schleich® Horse Club føler sig hjemme på sejrspodiets øverste trin. Den har vundet mange skinnende medaljer, som den opbevarer under din seng. Den er nemlig rigtig god til turneringerne med dressur- og springridning. Hoppen med den brune pels elsker at optræde for publikum. Alt efter humør kan den også trække i ting med sine stærke ben. Som fx en hestevogn. Eller blyanterne fra dit penalhus, når I bygger en forhindringsbane på skrivebordet. Det er et fint spil. Og denne elegante hest er nærmest dygtig til alting! Fra 5 år

( 0 Reviews )
60,00 kr.

En mørk skimmel? Jep! Trakehner føllet fra Schleich® Horse Club er en ægte forvandlingskunstner. Som ved trylleri bliver det lysere for hvert år, og på et eller andet tidspunkt er hestens pels komplet hvid. Tada! Den kan også trylle med noget andet; for når denne varmblods er voksen, kan den flyve. Det vil sige - næsten: „Svævefasen“ er det øjeblik, hvor en hest i trav ikke har et eneste hov på jorden. Og hos denne unge hest varer dette øjeblik længere end hos alle andre heste. Tænk, hvis dette fortryllende føl også kunne trylle dine lektier væk ... Tror du måske virkelig, det kan? Fra 5 år.

( 0 Reviews )
90,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk