Køretøj

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Hot Wheels® Track Builder Unlimited Fuel Can-stuntboks leverer de nødvendige dele til at opgradere en episk racerbane og hælde benzin på børnenes kreativitetsmotor. Den brændstofdunkformede beholder indeholder grundlæggende kurvede og lige banestykker som børn kan designe deres hurtige og stuntfyldte baner med. Beholderen er ikke kun til sej og nyttig opbevaring, men den kan også transformeres om til et legesæt. Indeholder ét Hot Wheels®-køretøj som børn kan bygge, booste og lave stunts med lige med det samme. Hvert banestykke er kompatibelt med andre sæt, så man kan skabe unikke designs fyldt med eventyr. Ekstra legesæt sælges separat. Farver og mønstre kan variere. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
460,00 kr.

Hot Wheels® Track Builder Unlimited Corkscrew Twist Kit™-legesættet er fyldt med svimlende eksperimenter: Børnene kan erobre spiralen ved at sende deres biler af sted gennem det tredobbelte spiralloop og ramme målet, der venter på den anden side. Skift opstillingen, og fyr biler afsted direkte mod målet gennem midten af spiralen. Overvind begge udfordringer for at blive den ultimative spiralmester. Affyringsrampen, målet og de yderste banestykker har faste pladser på basedelen, så de nemt og bekvemt kan opbevares. Indeholder 1 Hot Wheels®-bil og kan sættes sammen med andre sæt. Farver og mønstre kan variere. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
130,00 kr.

​Hot Wheels® and Mario Kart™ bringer det dramatiske videospil til live med den mest ikoniske og afsluttende bane - Rainbow Road! Denne bane på mere 1,2 m har fem racerbener, der lyser i regnbuens farver, og som kan samles som en lige eller en kurvet bane. Børn kan bruge fair start lågen til at sende op til fem biler af deres yndlings Mario Kart™ 1:64 racerbiler i metal af sted. Racerbanen inkluderer to køretøjer: en eksklusiv King Boo og Mario. Når først bilerne er sendt af sted, står de over for krængende sving eller en bølgende vejbane og må køre igennem en item box randomizer for at vinde. Lyd og lys annoncerer vinderen ved målstregen. En fantastisk gave til børn, særligt til dem der er vilde med Mario Kart™! Farver og udsmykning kan variere. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
380,00 kr.

Bliv den helt dit team har brug for med FORTNITE Deluxe Reboot Van. Med i sættet er en 10 cm gennemsigtig Reboot Style Recruit Jonesy-figur samt et virkelig cool Reboot-Card tilbehør. Lys og lyde aktiveres når du genstarter med den medfølgende 10 cm figur. Dette køresæt er perfekt til at genskabe FORTNITE i det virkelige liv.

( 0 Reviews )
750,00 kr.

1:15 scale, drives on water, USB rechargable

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Mercedes politijagt 8-tals racerbane 1:64. Komplet 2,5 meters batteribane i god kvalitet i scala 1:64 med Mercedes-biler med lys, håndspeedere med god kontrol og tilbehør. Bruger 8 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Mercedes Police Chase Double Loop racerbane 1:43. Komplet 4,5 meters bane med dobbelt loop i god kvalitet i scala 1:43. Med adapter, Mercedes AMG-biler med lys, håndspeedere med god kontrol, omgangstæller, chikanespor m.m.

( 0 Reviews )
70,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr.

5 STK FOR 100 KR 

SÆLGES SOM ASS. 

( 0 Reviews )
1.200,00 kr.

Hot Wheels og Mario Kart giver et dramatisk videospil -niveau liv med det mest ikoniske og sidste nummer i serien - Rainbow Road! Den 8 fod lange bane har fem gennemsigtige regnbuefarvede baner, der kan konfigureres lige eller buede. Børn kan bruge den elektroniske messelanceringsport til at køre op til fem foretrukne Mario Kart 1:64 kastede kort. Banesættet leveres med to køretøjer: en eksklusiv King Boo og Mario. Når karts har konkurreret, kan de stå over for bankede sving eller en bølget bane og skal passere gennem Item Box randomizer for at vinde! Lys og lyde annoncerer vinderen ved målporten. Gør en fantastisk gave til børn i alderen 4 og derover, især fans af Mario Kart! Farver og dekorationer kan variere.

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Hot Wheel City Megaparkeringshus er i fire etager.
Det kommer med en bil i skala 1:64, men der er plads til næsten 60 flere. I midten er der en spiralformet elevator, som transporterer bilerne rundt imellem de forskellige etager og sætter dem ud på en bane. Børnene styrer den med et håndtag og bestemmer, om bilerne skal ud på eventyr, eller blot skal holde på en parkeringsplads til synlig opbevaring. Flere forbindelsespunkter gør det muligt at forbinde legesættet med andre Hot Wheels sæt. En Hot Wheels®-bil i skala 1:64 følger med, så legen kan starte, så snart æsken åbnes.

Anbefalet alder : + 5 år 

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Stor Hot Wheels racerbane på hele 70 cm, med en stor loop i midten og to medfølgende biler, så du kan konkurrere med vennerne. Bilerne starter fra det lille sidespor og kører ud på banen i en svimlende fart. Hvilken bil klarer først forhindringerne og vil bilerne støde sammen?

Anbefalet alder: Fra 5 år.

( 0 Reviews )
530,00 kr.

En giftig gorilla truer med at smadre Hot Wheels™-byens benzintank og værksted med en kæmpestor lastbil, og de eneste, som kan stoppe ham er børn med superseje stunttalenter. Det store legesæt indeholder en justerbar affyrer, der kan udløse tre stuntfyldte handlinger til at besejre den onde fjende, som viser sin vrede med multifarvede lys og forskellige lyde. Der er mulighed for masser af skubbeleg – én Hot Wheels®-bil i skala 1:64 medfølger – og Hot Wheels® Toxic Gorilla Slam™ kan sættes sammen med andre Hot Wheels®-sæt via flere forbindelsespunkter for endnu mere sjov og leg. Farver og mønstre kan variere.

( 0 Reviews )
1.500,00 kr.

Monsterstor garage fra Hot Wheels. 

Den er hele 90 cm høj og der er plads til mere end 100 biler. 

Garagen har elevator der kan køre med 2 biler af gangen. 

 

Kommer med 2 Hot Wheels biler. 

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Megarobot med infrarød styring. Stor 40 cm robot med mange spændende funktioner. Specifikationer Infrarødstyret Med bevægelsessensor Programmering af op til 48 funktioner Med ansigtslys med forskellige udtryk Robotlyde Går og glider afsted i alle retninger Bevæger armene Slukker automatisk når den ikke bliver brugt Inkl. udførlig instruktion Bruger 4 stk. AA-batterier og 2 stk. AAA-batterier.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk