Køretøj

( 0 Reviews )
380,00 kr.

Bliv den helt dit team har brug for med FORTNITE Deluxe Reboot Van. Med i sættet er en 10 cm gennemsigtig Reboot Style Recruit Jonesy-figur samt et virkelig cool Reboot-Card tilbehør. Lys og lyde aktiveres når du genstarter med den medfølgende 10 cm figur. Dette køresæt er perfekt til at genskabe FORTNITE i det virkelige liv.

( 0 Reviews )
750,00 kr.

1:15 scale, drives on water, USB rechargable

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Mercedes politijagt 8-tals racerbane 1:64. Komplet 2,5 meters batteribane i god kvalitet i scala 1:64 med Mercedes-biler med lys, håndspeedere med god kontrol og tilbehør. Bruger 8 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Mercedes Police Chase Double Loop racerbane 1:43. Komplet 4,5 meters bane med dobbelt loop i god kvalitet i scala 1:43. Med adapter, Mercedes AMG-biler med lys, håndspeedere med god kontrol, omgangstæller, chikanespor m.m.

( 0 Reviews )
70,00 kr.
( 0 Reviews )
300,00 kr.

Stor autotransporter med lys/lyd og 4 biler. 45 cm. Med friktion. I plast. Skala 1:24. Inkl. 3 stk. knapcellebatterier.

( 0 Reviews )
100,00 kr.

5 STK FOR 100 KR 

SÆLGES SOM ASS. 

( 0 Reviews )
1.200,00 kr.

Hot Wheels og Mario Kart giver et dramatisk videospil -niveau liv med det mest ikoniske og sidste nummer i serien - Rainbow Road! Den 8 fod lange bane har fem gennemsigtige regnbuefarvede baner, der kan konfigureres lige eller buede. Børn kan bruge den elektroniske messelanceringsport til at køre op til fem foretrukne Mario Kart 1:64 kastede kort. Banesættet leveres med to køretøjer: en eksklusiv King Boo og Mario. Når karts har konkurreret, kan de stå over for bankede sving eller en bølget bane og skal passere gennem Item Box randomizer for at vinde! Lys og lyde annoncerer vinderen ved målporten. Gør en fantastisk gave til børn i alderen 4 og derover, især fans af Mario Kart! Farver og dekorationer kan variere.

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Hot Wheel City Megaparkeringshus er i fire etager.
Det kommer med en bil i skala 1:64, men der er plads til næsten 60 flere. I midten er der en spiralformet elevator, som transporterer bilerne rundt imellem de forskellige etager og sætter dem ud på en bane. Børnene styrer den med et håndtag og bestemmer, om bilerne skal ud på eventyr, eller blot skal holde på en parkeringsplads til synlig opbevaring. Flere forbindelsespunkter gør det muligt at forbinde legesættet med andre Hot Wheels sæt. En Hot Wheels®-bil i skala 1:64 følger med, så legen kan starte, så snart æsken åbnes.

Anbefalet alder : + 5 år 

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Stor Hot Wheels racerbane på hele 70 cm, med en stor loop i midten og to medfølgende biler, så du kan konkurrere med vennerne. Bilerne starter fra det lille sidespor og kører ud på banen i en svimlende fart. Hvilken bil klarer først forhindringerne og vil bilerne støde sammen?

Anbefalet alder: Fra 5 år.

( 0 Reviews )
530,00 kr.

En giftig gorilla truer med at smadre Hot Wheels™-byens benzintank og værksted med en kæmpestor lastbil, og de eneste, som kan stoppe ham er børn med superseje stunttalenter. Det store legesæt indeholder en justerbar affyrer, der kan udløse tre stuntfyldte handlinger til at besejre den onde fjende, som viser sin vrede med multifarvede lys og forskellige lyde. Der er mulighed for masser af skubbeleg – én Hot Wheels®-bil i skala 1:64 medfølger – og Hot Wheels® Toxic Gorilla Slam™ kan sættes sammen med andre Hot Wheels®-sæt via flere forbindelsespunkter for endnu mere sjov og leg. Farver og mønstre kan variere.

( 0 Reviews )
1.500,00 kr.

Monsterstor garage fra Hot Wheels. 

Den er hele 90 cm høj og der er plads til mere end 100 biler. 

Garagen har elevator der kan køre med 2 biler af gangen. 

 

Kommer med 2 Hot Wheels biler. 

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Kabelstyret gravko. Med fuld funktion, bevægelig grab og lys. Bruger 4 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Megarobot med infrarød styring. Stor 40 cm robot med mange spændende funktioner. Specifikationer Infrarødstyret Med bevægelsessensor Programmering af op til 48 funktioner Med ansigtslys med forskellige udtryk Robotlyde Går og glider afsted i alle retninger Bevæger armene Slukker automatisk når den ikke bliver brugt Inkl. udførlig instruktion Bruger 4 stk. AA-batterier og 2 stk. AAA-batterier.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk