Køretøj

( 0 Reviews )
370,00 kr.

Dette legesæt er inspireret af Dino Park-episoden i Disney og Pixars Biler på tur og fremhæver Bumles dinosaurdagdrøm: en kæmpe gumlende dino sidder midt i legesættet parat til at tage en bid af hulebilen Lynet McQueen. Børn kan bruge affyreren til at lade bilen hoppe over lavaområdet – klarer bilen at undvige det drabelige gab, eller hapser dinoen den i luften? Legesættet inkluderer hulebilen Lynet McQueen, så det er nemt at starte legen med det samme. Dette actionfyldte Biler-legesæt er en fantastisk gave til børn og fans fra 4 år. Farver og mønstre kan afvige fra det viste. Fra 4 år

( 0 Reviews )
390,00 kr.

Hot Wheels® Roll Out Raceway™-banesættet er det ultimative inden for racerløb og opbevaring i én sej og spændende pakke! Når den er pakket sammen fungerer Hot Wheels® Roll Out Raceway™ som nem og bærbar opbevaring, der har plads til op til 80 metalstøbte biler og 5 banestykker. Åbn den, og afslør en racerbane med 5 baner til konkurrence med flere biler. Op til 5 biler kan konkurrere på samme tid, og med fair start-mekanismen, er der ikke nogen, der får en uretfærdig fordel. Den bil, der vinder, udløser sin nummererede port, som vises i et vindue over mållinjen, så der ikke er nogen tvivl om, hvem der har vundet! Indeholder ét Hot Wheels®-køretøj i skala 1:64. Farver og mønstre kan variere. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Hot Wheels® HW Celebration Box™ er det ultimative gavesæt, der indeholder alt, hvad børnene skal bruge for at sætte gang i et episk Hot Wheels®-eventyr! Det indeholder 4 stykker af den ikoniske orange Hot Wheels®-bane og forbindelsespunkter og en startrampe med 4 hastigheder, en landingsrampe og en hoprampe, så børnene selv kan designe deres egen bane. Sættet udvikler børnenes problemløsningsevner og sætter gang i fantasien. Denne seje gavepakke indeholder 6 Hot Wheels® Basic-biler og er ideel for børn fra 4 år og opefter. Farver og mønstre kan variere. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
350,00 kr.

Hot Wheels™ City-legesæt med brandstation med ottetalsbane fejrer en velkendt lokation med et justerbart loop i flere niveauer og en loop kicker, der sender bilerne gennem stationen og ned ad en vandlignende, gennemsigtig rampe. I bunden er der spændende banelegsdetaljer, der inspirerer til kreativ historiefortælling, og forbindelsesstykker, der kan sættes sammen med andre Hot Wheels®-sæt. Sælges hver for sig og så længe lager haves. En Hot Wheels®-brandbil medfølger. Farver og mønstre kan variere. Fra 4 å

( 0 Reviews )
180,00 kr.

Lad bilen flyve eller lav stunts med dette fede sæt! Udforsk Hot Wheel City og udfør en masse stunts på vejen! Hver bane har forskellige features, som kaster Hot Wheel bilerne ud i hæsblæsende aktion. Der findes tre forskellige sæt, som alle lader føreren af bilen teste sine kundskaber som stuntmand. Der medfølger 1 Hot Wheels. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
800,00 kr.

Hot Wheels® Action Spiral Speed Crash™-banesættet giver sus i maven med en 73 cm høj bane, tre crashzoner og en motordreven booster, der holder bilen i gang. Kør den medfølgende Hot Wheels®-bil op ad boosteren, og se den suse ned ad den spiralformede bane. Udfordringen øges ved at sætte flere biler ind, indtil det uundgåelige sammenstød sker i en af crashzonerne. Der kan opbevares 6 bilen oven på batterikassen og boosteren. Ekstra biler sælges separat. Farver og mønstre kan variere. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
580,00 kr.

Park 3 Color Shifters™ vehicles in the middle parking spots and change the decos of 3 additional cars at one time! (Additional vehicles sold separately.) Fra 4 år.

( 0 Reviews )
330,00 kr.

Trods tyngdekraften med Air Hogs Zero Gravity Laser Racer! Ved hjælp af patenteret teknologi kører dette lette køretøj på gulve, op ad vægge og endda på hovedet på loftet! Zero Gravity Laser kan jage et lys i den retning, du ønsker, ved superhurtige hastigheder. Ret controllerens LED-lys mod hvilken som helst glat overflade inden for en radius af 30 cm fra køretøjet, og Zero Gravity Laser vil følge efter! Zero Gravity Laser bruger et genopladeligt USB-batteri, så du kan køre igen og igen! Race op ad vægge, over lofter og på jorden med Air Hogs Zero Gravity Laser! Fra 8 år. Batterier (3xAAA). ekskl

( 0 Reviews )
1.100,00 kr.

John Deere Traktor 52×43 cm +3år m/lys i lygter & lyd i motor, 8xAAA batt ekskl. Motorhjelmen kan løftes, og man kan lege mekaniker. Hjul kan skrues af og på igen. Skruetrækker medfølger.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Disney Cars Leroy trafikmetalbil fra den umådeligt populære film Disney Pixar Cars. Bilen er cirka 7cm.

Produkt information

  • Disney Cars deluxe Leroy -trafik
  • Materiale: Metal
  • Dimensioner: Ca. 7x5x4cm
  • Rec. Fra 3+ år
( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
160,00 kr.

Bburago Volvo EC220E Gravemaskine skala 1:50. Endnu en fin model i Bburagos serie af entreprenørmaskiner og en model man ofte støder på ved større anlægsarbejdsarbejde. Modellen er meget flot detaljeret og udført i støbt metal med detaljer i plastik. Denne gravemaskine kan rotere på platformen og har en fuld bevægelig læssearm. Ideel som både legetøj for små og store legebørn og udstillingsmodel for den kræsne samler.

Længde 18 cm.
Fra 3 år.

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Traktor udført i robust plast med dele af metal.

Motordreven (Kører selv, når den får et skub).

Traktor længde: 10cm.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk