Dukketøj str. 38-41cm

( 0 Reviews )
100,00 kr.

Søde strømper med prikker fra danske By Astrup

Med de fine nye strømper til dukken, bliver tæerne ikke kolde i vinter kulden. Dukke strømperne kommer i en 2 pak med cream farve og grå med flotte prikker. Strømperne er nemme for barnet selv at tage af og på dukken.

Dukke strømperne passer til dukker i størrelsen fra 35 - 50 cm.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Passer til dukkestørrelse 40-46 cm.

Den smukke strik kjole med lange ærmer er den fineste efterårskjole i farven ''grå/blå''. Kjolen har de fineste detajler med flot hulmønster på brystet, ærmerne og kanten på kjolen. Kjolen er i flot kvalitet med de fineste detajler i mode rigtige farver, som passer i stilen til barnets eget tøj valg og vil helt sikkert klæde dukken utrolig pænt på. Kjolen lukkes med velcro i nakken, som gør det nemt for barnet selv at få tøjet af og på dukken.

( 0 Reviews )
270,00 kr.

By Astrup dukketøj strikket cardigan mønster str. 40-45 cm er den sødeste dukkecardigan så dukken rigtig kan holde varmen. Den er sød i lysegrå med grønne detaljer. 

- Passer til dukker str. 40-45 cm.
- 100% Akryl

( 0 Reviews )
270,00 kr.

By Astrup dukketøj strikket kjole mønster str. 40-45 cm er den fineste dukkekjole i lysegrå strik med sødt lyserødt mønster. Nordisk fint design fra det danske firma. 

- Passer til dukker str. 40-45 cm.
- 100% Akryl

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Flot strikket heldragt i dukkestr. 40-45 cm i ''støvet blå'' fra danske By Astrup

Den flotte strikket heldragt i den moderne flotte farve '' støvet blå'' kan gøre dukken enten til dreng eller pige dukke. Den strikkede heldragt er i flot kvalitet med fine ''cream'' farvede striber på brystet. Heldragten passer perfekt til dukken i den kolde vintertid.

( 0 Reviews )
270,00 kr.

By Astrup dukketøj Romper med kyse 40-45 cm er den herligste lille buksedragt eller smækbuks, til dukkerne, i den sødeste stil, med matchende hue til. 

- Passer til dukker 40-45 cm

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Når dukken skal sove i dukkevognen eller i sengen skal der skiftes til nattøj. Natdragten er i flot design m. rose prikker og god kvalitet som en fin heldragt til dukken. Natdragten lukkes foran så barnet nemt selv kan få tøjet af og på dukken.

Natdragten passer til dukkestr. 40-45 cm.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

By Astrup dukketøj sparkedragt m/kyse - peach str. 40-45 cm er den sødeste sparkedragt, som er perfekt til dukkeleg. 

- Passer til dukker str. 40-45 cm.
- 100% Akryl

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Passer til dukkestørrelse 40-45 cm.

Den fine kjole i strik uden ærmer i farven ''rose'' passer flot til dukken. Kjolen har de fineste detajler med flot mønster på brystet. Kjolen er i god kvalitet med de fineste detajler i moderne stil. Kjolen som passer i stilen til barnets eget tøj. Kjolen lukkes med velcro i nakken, som gør det nemt for barnet selv at få tøjet af og på dukken.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Passer til dukkestørrelse 30-35 cm.

Den yndigste kjole i farven ''Rose'' med flotte detajler af creme farvede prikker. Kjolen har den smukke strikket hulmønster cardigan undenpå, så dukken kan holde varmen i efterårsvejret.

Kjolen er i flot kvalitet med de fineste detajler i mode rigtige farver, som passer i stilen til barnets eget tøj valg

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk