Bamser

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Kai er en sød drømmer, som har hovedet en smule i skyerne, men han kommer altid ned på jorden igen for at tilbringe tid med vennerne! Denne nuttede bamse på 30 cm er en superblød plys i moderne stil med et yndigt overdimensioneret hoved, broderede poter og en hvid snude.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Nayla er en sød og nuttet cockerpoo med filtret hår, og som er klar på at blive enhver plys-elskers bedste ven. Fra Designer Pups samlingen kan denne plyshvalp prale af en tykluvet, cremefarvet pels, slappe ører og en retsiddende stilling med autentiske detaljer. Perfekt til fans af både pudler og cockerspanieler! Vores Designer Pups serie består af realistiske plys-versioner af populære hybrid-racer. Som altid sikrer vores høje kvalitet og bløde plys, at GUNDs produkter bliver ved med at være loyale ledsagere i mange år. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Cindy er en blød bamse i klassisk design, der er lykkeligst, når hun tilbringer kvalitetstid sammen med sin bedste ven! Denne 20 cm høje, siddende beige bamse har arme og ben, der er syet til at ligne bevægelige vintage bamser, hvilket giver hende et delikat, nostalgisk udseende, der ikke kun gør hende fantastisk til superbløde bjørnekram, men at hun også passer perfekt på en hylde i værelseindretningen. Cindy er kan overfladevaskes for nem rengøring. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
230,00 kr.

Vores sjove og elskelige Toothpick-bamse fås nu i en kæmpe 55 cm høj størrelse! Toothpick har en slank, blød krop og moderne design med et sødt udtryk, perfekt til enhver generation af bamseelskere! Toothpick kan overfladevaskes for nem rengøring . Fra 12 mdr.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk