Schleich

( 0 Reviews )
600,00 kr.
Dyrehotellet har alt, hvad hjertet kan begære! Den rare dyrepasser tager sig godt af sine dyregæster og har altid plads til alle. Hamsteren, kaninen og marsvinet leger gemmeleg i deres små huler. Men man kan hurtigt lokke dem ud med et sprødt salatblad. Imens klatrer killingerne op i kradsetræet. De to hundehvalpe foretrækker at gå på eventyr udenfor. De balancerer på vippen, glider ned ad rutsjebanen og løber gennem tunnellen. Den lille gedebuk ser nysgerrigt på det hele og bræger af og til, når den er utilfreds. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
930,00 kr.

Når bondemand Paul kigger ud ad vinduet i sit store røde stuehus om morgenen, er hans dyr allerede lysvågne. Han sørger for at fodre koen, kalven, grisen og pattegrisen, allerede inden han selv spiser morgenmad. Katten får også en tallerken mælk, selvom det var meningen, at den skulle fange den nysgerrige mus på høloftet. Når alle dyrene er fodret, bruger bondemand Paul spillet til at hejse høet op på høloftet. Han sætter dyrene ud på græs, så han kan gøre båsene ordentlig rene. Duen holder øje med ham fra sit lille hus oppe på taget og kurrer sommetider: ”Du glemte vist noget!” Fra 3 år.

( 0 Reviews )
1.500,00 kr.

Wauw, denne hestetransporter har det hele!
Lisa kan have alt det med, hun skal bruge for at kunne tage til den næste turnering sammen med sin familie og helt op til fire heste.
De har det så sjovt på turen derhen.
På køreturen står hestene sikkert og trygt i deres bokse.
Når de ankommer, laver Lisa en fold af de transportable hegn.
Hun har endda forhindringer med, så de kan øve sig til den kommende turnering.
Lisa bliver aldrig træt af at finde på nye øvelser. Og hendes forældre? De hygger sig ved swimmingpoolen på taget. Senere mødes de alle for at grille pølser og majskolber. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
330,00 kr.

Den livlige islænderhingst elsker at ride ud og galopere hen over engen. Men den elsker endnu mere at komme hjem bagefter og hvile sig i sin hyggelige boks. Det er dens hjem, hvor den har alt, hvad den skal bruge. Der ligger endda et par sprøde grønne æbler til den i truget. Mmmh, lækkert! Dens livret! Jeg gad vide, hvem der har lagt dem der? Den hyggelige ponyboks kan i øvrigt kombineres med den store stald, der fås separat. Fra 3 år

( 0 Reviews )
385,00 kr.

Nu bliver det snart rigtig hyggeligt! Hvis du gerne vil læse din favoritbog i fred og ro for en gangs skyld, er det mystiske bibliotek fra schleich® BAYALA® et vidunderligt sted at trække sig tilbage til. Her finder du bøger, der er tusindvis af år gamle. De handler om hemmelige alfeeliksirer og trylleformularer eller din gamle skolebog. Her er alt. Der er plads til nærmest uendelig mange bøger i den magiske skuffe. Vil du vide nøjagtigt, hvor mange der er? Hmm, hvor mange kan du tælle til? Biblioteksuglen kan dem alle udenad. Og han kan fortælle dig, hvilke der er bedst. Når du har fundet en bog, kan du sætte dig til rette ved læsebordet og lukke det mystiske bibliotek, så ingen kan forstyrre dig. Måske bortset fra dit vækkeur. Fra 5 år.

( 0 Reviews )
210,00 kr.

Den smukke og legende alf Feya er sammen med sin bedste ven Eyela taget ud at dykke. Sammen dykker de ned til deres havfruevenner. For at fejre deres besøg holder havfrueprinsessen Isabelle en stor fest. Sættet består af Feya, undervandsenhjørning og en lmini krabbe. Fra 5 år.

( 0 Reviews )
220,00 kr.

Wauw, sikke en fantastisk manke! Den tilhører Beauty Horse andalusier-hoppen fra schleich® HORSE CLUB Sofias Beauties og kan hver dag pyntes med smukke hårspænder i alle hendes yndlingsfarver. Hun har ladet sit hår vokse, siden hun var et ungt føl. Hemmeligheden: Du må ikke føntørre hendes manke efter vask – den skal bare lufttørre. Men glem ikke at strigle hende hver dag! Det gør du bedst med den lilla børste, der er i sættet. Eller med dine fingre. Tror du, du kan hjælpe hende med det? Fra 4 år.

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Kan du fange kalven? I Team roping fra schleich® FARM WORLD skal du ikke kun kunne ride som rigtige westernhelte, men også være god til at kaste med lasso. Det er den eneste måde, når kalven skal til læge eller have grime på. Kast lassoen omkring bagbenene eller halsen på den unge ko. Hun bliver ikke sur på dig ret længe. Det bliver endnu lettere, hvis du får en ven med hest og lasso til at hjælpe dig. Så kan I føle jer som rigtige cowboys og cowgirls. Og jeres heste som rigtige westernheste. Er du parat? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Yeehaa! Det er tid til rigtige cowboys og cowgirls. I Barrel racing fra schleich® FARM WORLD kan du vise dine evner som westernrytter. Trakehner-hingsten elsker sin westernsadel og bærer dig stolt på sin ryg gennem haven og saloonen. Og hvis du har brug for en ekstra udfordring, kan du prøve, om du kan klare et barrel race. I det vilde vesten blev tønderne arrangeret i et kløvermønster. Men måske har du brug for et firkløver, der bringer held! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Kykkelikyyyy! Vores hane er stået op. Efter en god nattesøvn i hønsehuset fra schleich® FARM WORLD elsker hanen at hoppe op på taget for at fortælle alle, at det er på tide at stå op. Så hønemor behøver ikke engang et vækkeur længere og kan gå ud for at finde korn og andet foder i det indhegnede udendørs område. Man siger jo, at morgenstund har guld i mund! Når hanen kommer ned fra taget for at finde foder sammen med hønen, kan du åbne taget og kigge ind i huset. Og se nu bare: Et par af æggene er allerede klækket, og verdens sødeste kyllinger begynder at se sig omkring og tage de første skridt. Kan du hjælpe dem? Fra 3 år

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Kan du høre det? Nej? Det kan du heller ikke. Men Isabelle og hendes delfin fra schleich®® BAYALA® kan. Hun kan som alle andre delfiner lave meget høje lyde, der kaldes ultralyd. Når ultralydsbølger rammer en genstand under vandet, reflekteres lydbølgen som et ekko. Delfinen og Isabelle bruger ekkoet til at finde vej dybt nede i Atlanterhavet eller i rodet i din skrivebordsskuffe. Ret smart, ikke? Det er sådan, de to altid finder tilbage til dig. Og det er samtidig et hemmeligt sprog. Men de har ingen hemmeligheder for dig. Måske lige bortset fra, hvem af dem der kan svømme hurtigst. Hvem tror du, det er? Fra 5 år.

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Dyt-dyt – den kørende dyrlæge fra schleich®® HORSE CLUB er ankommet! Hun kommer lige i rette tid, for hannoveraner-føllet er kommet til skade. Der er ingen tid at spilde, men det er rent rutinearbejde for den veluddannede dyrlæge. Roligt og omhyggeligt fører hun føllet ind i det mobile røntgenapparat: Pyh! Der var heldigvis ikke brækket noget. Nu får det tilskadekomne dyr noget smertestillende. Oven på det chok fortjener føllet helt bestemt et bundt friske gulerødder. Se, føllet ser allerede ud til at have det meget bedre og løber af sted for at fange sommerfugle. Og den kørende dyrlæge kan tage videre til det næste besøg. Ret spændende, synes du ikke? Fra 5 år.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Han ligner sin egen skygge. Det er, fordi Skyggedragen fra schleich®® ELDRADOR® CREATURES har halvgennemsigtige skæl og en mørk krop. Det får ham til at se ud, som om han lige kaster en skygge, der kommer langt væk fra eller fra din seng. Mærkeligt nok kan dette kloge mytiske væsen slet ikke lide at lave skyggespil. Måske skyldes det, at han slet ikke har nogen fingre? Du må hellere selv spørge ham. Men det er bedst om dagen, hvor du bedre kan se ham. Fra 7 år.

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Var det ham? Skyggeløven fra schleich®® ELDRADOR® CREATURES er godt camoufleret i junglen og i hækken omkring haven takket være sin mørke pels. Det er ret praktisk, fordi det gør det nemt for ham at snige sig ind på sit bytte. Eller at skræmme dine sovende søskende og løbe grinende væk igen. I modsætning til sine nære slægtninge, løverne, foretrækker dette elegante katterovdyr at jage alene i stedet for i flok. Men han kan altid godt lide at være sammen med dig. Især hvis du klør ham på maven af og til. Så spinder han som en kat! Fra 7 år

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Kaos i laden! De tre hønsevenner fra schleich®® FARM WORLD skaber virkelig kaos på din bondegård. Uanset om de stjæler noget af høsten, maler den sovende hane eller blander dine sorterede farveblyanter, er de tre fjerede venner altid ude på sjov og ballade. De samarbejder så godt, at de som regel slipper af sted med det. Og så griner de, pudser deres fjer og danser i engen. Du kan altid kende forskel på dem på grund af deres forskelligt farvede fjer. Kan du regne ud, hvem af de tre der er den største ballademager? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Oooog sit! Hmm ... Selvom Skyggeulven fra schleich®® ELDRADOR® CREATURES er en forfader til hunden, er han ikke særlig god til at adlyde. Til gengæld kan han brække hårde knogler og meget solide blyanter med sine store tænder. Han levede i Amerika for 13.000 år siden. Den imponerede kødæder har kortere ben end ulven. Derfor gætter vi på, at han ikke var særlig god til at løbe. Men det kan du jo selv teste. Måske i et kapløb rundt om havestolene? Vinderen får en pind – gad vide, om han synes, det er lige så sjovt, som en hund gør? Der er kun en måde at finde ud af det på! Fra 7 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.

Hvad er det første du lægger mærke til ved storken fra Schleich® Farm World? Netop! Dens lange, røde næb. Med næbbet stanger den hvide stork efter insekter, orme og frøer i moser og enge. De smager nemlig aldeles godt, synes denne flotte hvid-sorte fugl. Den kan også godt lide at danse på hovedpuden. Denne store fugl har påfaldende lange ben. Så den kan bekvemt stavre gennem sumpede områder. Benene er også rigtig gode til karate. En ganske usædvanlig sport for en fugl. Engang halverede den en blyant med sine karate-ben. Og kom pludselig i tanker om, at den egentlig skulle lave lektier. Upsala! Fra 3 år.

( 0 Reviews )
50,00 kr.

Hvem er bedst til at hoppe? Det er vores langørede hare fra Schleich® Farm World. Med sine stærke bagben hopper den hurtigere hen over skrivebordet end alle andre dyr, selv med de lange slubre-ører. Dem bruger den store kanin selvfølgelig til at høre med. Den lytter meget intenst, når den hører sin yndlingsmusik i radioen. Så dagdrømmer den lidt og tænker på, om den kan bruge sine ører ikke bare til at lytte, men også til at flyve med. Med sine kanintænder gumler den alt i sig, der er vegetarisk, fx gulerødder, korn eller græs. Og lange snørebånd. Fra 3 år.

( 0 Reviews )
230,00 kr.

Det ligner måske et tropisk træ. Men det er Jungleherskeren fra Schleich® temaverden Eldrador®. Denne forvandlingskunstner camouflerer sig perfekt ved hjælp af sine grene og smelter nærmest sammen med omgivelserne. På den måde kan den overraske sine fjender i kampen og snyde sig fra opvasken. Det store skjold på venstre arm bruger den til at afværge angribende fjender eller også som bord ved kedelige togrejser. Med hånden griber og holder han perfekt om lianer og blyanter, som han løber gennem børneværelset med, indtil han skjuler sig i mappen. Her venter den så længe i skjul, indtil den får lov til at være med i idrætstimerne. Fra 7 år.

( 0 Reviews )
230,00 kr.

Rumle! Stendragen fra Schleich® temaverden Eldrador® er hård som flint, akrobatisk som en atlet og hurtig som et jetfly. Eller lad os sige, næsten. Men turen fra skrivebordet ind til køkkenet klarer den pansrede drage på mindre end tolv sekunder. Selvom den har en tung og tyk stenhud, der gør den næsten usårlig. De grønne krystaller på halen bruger den til aflede modstandernes opmærksomhed eller til at slå papirbolde ned i skraldespanden. Denne evne og dens beskyttelsespanser gør den til en modstander, der nærmest ikke kan besejres. Men den kan ikke flyve. Måske kan du lære den? Fra 7 år.

( 0 Reviews )
60,00 kr.

Pas på: giftbrod forude! Her kommer en af de helt store. Kejserskorpionen fra Schleich® Wild Life er en af verdens største skorpioner. Den findes for det meste i Afrikas tropeskove. Helst i underjordiske huler eller under store klippesten. Men selvom dette kæmpe insekt ser farlig ud - den er det slet ikke. Denne spindler er faktisk kendt for sit rolige gemyt. Derfor leger den mørke skorpion gerne med dig på en nymejet eng. Og drikker sodavand – helst med appelsin. Sin pansrede overflade bruger den ikke til at beskytte sig, når I leger i solen, men som en dekoration. I solen skinner dens mørke krop; det er virkelig smukt. Har du lagt mærke til det? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
90,00 kr.

„Uh, uh, ah, ah“ - sådan gør mandrillen fra Schleich® Wild Life hver søndag, når han danser sammen med sine abevenner. Dens hjem ligger i det centrale Afrikas tropiske regnskove, her æder den nærmest alt, hvad naturen har at byde på: Den slubrer blade, svampe, insekter og sågar frøer i sig indtil den er mæt. Og siden han er bedste ven med bavianen, deler de to gerne med hinanden. Der er én ting, som mandrillen har, som ingen anden kan: Vores mandril er verdens mest farvelagte pattedyr. Den er virkelig et særsyn, somom en flittig maler har brugt hele farvepaletten på dens ansigt. Du kan jo spørge den, hvor farverne stammer fra. Fra 3 år.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk