Spil

( 0 Reviews )
300,00 kr.

SKAL VI VÆDDE, OM DIN FAMILIE KLARER DET?

I dette hylende grinagtige familiespil, skal deltagerne udføre forskellige opgaver, mens de andre spillere vædder om, hvorvidt de klarer det eller ej. Hvis de andre gætter rigtigt, vinder de deres indsats i spillepenge, ligesom man vinder en præmie, hvis man udfører opgaven fejlfrit.

Skal vi vædde? Er et populært indslag på en hyggelig spilleaften. Deltagerne er aktive, og de sjove opgaver gør spillet til en tilbagevendende fornøjelse både for børn og voksne.

( 0 Reviews )
330,00 kr.

Prøv at holde Louie og hans flyvemaskine væk fra
dine kyllinger og skub ham over mod de andres
kyllinger i stedet. Den sidste spiller med kyllinger
tilbage vinder spillet.

  • Alle er helt oppe på mærkerne, indtil spillet er slut.
  • Indeholder en sjov batteridrevet spilbase,som holder Louies fly oppe.
  • Alle kan opleve følelsen af at vinde.
( 0 Reviews )
280,00 kr.

Kan du finde alle de dinosaurer, der gemmer sig i junglen? Spillepladen er fuld af ældgamle krybdyr, men kan du finde dem alle før de andre spillere?
– Den skiftende spilleplade er forskellig for hvert spil!
– Dobbeltsidet spilleplade – med to sværhedsgrader.
– Leveres med et hæfte med oplysninger om hver dino.

( 0 Reviews )
100,00 kr.

I Minisjang-verdenen bor Børste, det lille, nuttede og ret stædige pindsvin, sammen med sine venner. Han er umiddelbar, nysgerrig og elsker at møde og udforske nye ting. Nogle gange går verden dog ikke helt, som det lille pindsvin havde tænkt sig, og så kan han godt blive mopset. Heldigvis bliver han vupti god igen. Børn kender, elsker og kan spejle sig i Børste, og nu kan han være en del børnenes verden med dette puslespil på 1 meter og med 10 brikker. Her møder barnet alle Børstes venner og introduceres på samme tid for musikinstrumenter. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
230,00 kr.

Fantasmas Magic of Science, Illusionology Sæt har mere end 150 videnskabelige eksperimenter, der forbløffer, som var det magi, og understøtter STEM-læring! Leveres komplet med vores Secrets of Science-manual og links til videoinstruktioner, der er lette at følge. Udforsk de fantastiske effekter af brydning, magnetisme, simpel teknik, augmented reality og mere i dette enestående videnskabsbaserede magi-sæt. Fra 7 år

( 0 Reviews )
550,00 kr.

Denne udgave af UNO® Extreme har en opdateret kortautomat i et slankt design, der skyder kortene højt op i luften. Cool lys- og lydeffekter blinker hurtigere, hver gang der trykkes på knappen, så spændingen stiger. Spændingen ved at vente og se, hvornår kortene skydes ud, er nærmest uudholdelig. Sæt kortene i automaten, og gå i gang med alles yndlingskortspil. Pas på, når Extreme Hit-kortet dukker op. Når spillerne kun har ét kort tilbage, skal de stadig råbe "UNO!" Farver og mønstre kan variere. Fra 7 år. Batterier (3xC). ekskl

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Ha' det sjovt i timevis med Pop Up Gurli Gris. Efter tur skal hver spiller sætte en splat-nøgle ind i basen, og den første spiller, der får Gurli til at poppe up, går ud. Det kan ske når som helst, så hvem sender hende ud at flyve først?? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
230,00 kr.

I #UpsideDownChallenge Game Family Edition konkurrerer spillerne om at lave udfordringer med det medfølgende tilbehør; f.eks. at kaste bolden for at ramme et specifikt mål, samle en bold op med spisepinde, skrive en sms på tid eller tegn en tegning på de medfølgende genanvendelige kort. Alle udfordringer gøres ekstra sjove, skøre og svære når det hele vender på hovedet! På med TheUpSideDown-brillerne og selv de mest simple opgaver bliver svære, når verden bliver vendt på hovedet! Spillet inkluderer: UpSideDown-briller, 30 action-udfordringskort til begyndere og eksperter, 10 opret dine egne udfordringskort, 5 tegnekort (sletbart), udviskelig blækmarkør, velcromål med en velcrokugle, et par chopstik og spillevejledning. Fra 8 år.

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra havets dyb til live med dette farverige og selvlysende Hape Livet i Havet Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og motivet fra havet plus de selvlysende elementer, der afsløres, når du slukker lyset. Havbunden er fuld af fisk, hajer, blæksprutter, havplanter og meget mere. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske historiefortælling og sætte fantasien fri samt til en livslang kærlighed til naturen og livet under vand. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra magiens verden til live med dette farverige og selvlysende Hape Magisk Skov Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og det magiske motiv plus de selvlysende stjerner og omrids, der afsløres, når du slukker lyset. Den magiske verden er fuld af enhjørninge, trolde, blomsterfeer og meget mere. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske historiefortælling og sætte fantasien fri. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra forhistorisk tid til live med dette farverige og selvlysende Hape Dinosaurer Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og junglemotivet plus de selvlysende dinoskeletter, der afsløres, når du slukker lyset. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske naturhistorie og den levende verden. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
140,00 kr.
( 0 Reviews )
280,00 kr.
( 0 Reviews )
300,00 kr.

Hjælp Elefun-elefanten med at fange sommerfugle! Elefun Flyers er et sjovt og hektisk spil, hvor børnene skal prøve at fange så mange sommerfugle som muligt i deres net.

( 0 Reviews )
120,00 kr.

Tric Trac-spillet gælder om at få lukket lågerne ned. Spillerne skiftes til at kaste med terningerne, og den, der til sidst ikke kan lukke flere låger, taber spillet.

Alder: 6 år+
Antal personer: 1-2 spillere
Spilletid: ca. 15 min

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Tumblin' Monkeys er det klassiske spil som efterhånden er udgivet i mange varianter! 

Tumblin' Monkeys har en anbefalet spille alder fra 5 år og opefter og spillet kan spilles af 2 eller flere spillere. Et spil tager typisk fra 15 minutter og opefter. Du kender garanteret spillet fra fritidshjemmet, eller andre? Det er en klassikere som lidt har været glemt, men den er her nu!

Tumblin' Monkeys spilleregler

    1. Kast aberne ned i toppen af træet.

    1. Kast farveterningen, og træk en pind med den valgte farve ud.

    1. Pas på!... Aberne må ikke falde ned.

  1. Den som sidder tilbage med flest aber er så en Abekat :P


Denne æske indeholder: 1 træ, 30 aber, 30 pinde i 3 forskellige farver, 1 terning. 

Alders forslag: fra ca. 5

( 0 Reviews )
100,00 kr.

Elektrisk kortblander. Uden kort. Bruger 4 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Puslespilsmåtte. Smart måde at opbevare og flytte påbegyndte puslespil. Rul måtten rundt om den oppustelige rulle og fastgør med remmene. Passer til puslespil fra 500-3000 brikker.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Metalstativ til bobspil. Måler opslået 85x85x60 cm. Passer til bobspil 31359 og andre bobspil, som måler op til 88x88 cm.

( 0 Reviews )
280,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk