Spil

( 0 Reviews )
300,00 kr.

SKAL VI VÆDDE, OM DIN FAMILIE KLARER DET?

I dette hylende grinagtige familiespil, skal deltagerne udføre forskellige opgaver, mens de andre spillere vædder om, hvorvidt de klarer det eller ej. Hvis de andre gætter rigtigt, vinder de deres indsats i spillepenge, ligesom man vinder en præmie, hvis man udfører opgaven fejlfrit.

Skal vi vædde? Er et populært indslag på en hyggelig spilleaften. Deltagerne er aktive, og de sjove opgaver gør spillet til en tilbagevendende fornøjelse både for børn og voksne.

( 0 Reviews )
330,00 kr.

Prøv at holde Louie og hans flyvemaskine væk fra
dine kyllinger og skub ham over mod de andres
kyllinger i stedet. Den sidste spiller med kyllinger
tilbage vinder spillet.

  • Alle er helt oppe på mærkerne, indtil spillet er slut.
  • Indeholder en sjov batteridrevet spilbase,som holder Louies fly oppe.
  • Alle kan opleve følelsen af at vinde.
( 0 Reviews )
230,00 kr.

Fantasmas Magic of Science, Illusionology Sæt har mere end 150 videnskabelige eksperimenter, der forbløffer, som var det magi, og understøtter STEM-læring! Leveres komplet med vores Secrets of Science-manual og links til videoinstruktioner, der er lette at følge. Udforsk de fantastiske effekter af brydning, magnetisme, simpel teknik, augmented reality og mere i dette enestående videnskabsbaserede magi-sæt. Fra 7 år

( 0 Reviews )
550,00 kr.

Denne udgave af UNO® Extreme har en opdateret kortautomat i et slankt design, der skyder kortene højt op i luften. Cool lys- og lydeffekter blinker hurtigere, hver gang der trykkes på knappen, så spændingen stiger. Spændingen ved at vente og se, hvornår kortene skydes ud, er nærmest uudholdelig. Sæt kortene i automaten, og gå i gang med alles yndlingskortspil. Pas på, når Extreme Hit-kortet dukker op. Når spillerne kun har ét kort tilbage, skal de stadig råbe "UNO!" Farver og mønstre kan variere. Fra 7 år. Batterier (3xC). ekskl

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Ha' det sjovt i timevis med Pop Up Gurli Gris. Efter tur skal hver spiller sætte en splat-nøgle ind i basen, og den første spiller, der får Gurli til at poppe up, går ud. Det kan ske når som helst, så hvem sender hende ud at flyve først?? Fra 3 år.

( 0 Reviews )
230,00 kr.

I #UpsideDownChallenge Game Family Edition konkurrerer spillerne om at lave udfordringer med det medfølgende tilbehør; f.eks. at kaste bolden for at ramme et specifikt mål, samle en bold op med spisepinde, skrive en sms på tid eller tegn en tegning på de medfølgende genanvendelige kort. Alle udfordringer gøres ekstra sjove, skøre og svære når det hele vender på hovedet! På med TheUpSideDown-brillerne og selv de mest simple opgaver bliver svære, når verden bliver vendt på hovedet! Spillet inkluderer: UpSideDown-briller, 30 action-udfordringskort til begyndere og eksperter, 10 opret dine egne udfordringskort, 5 tegnekort (sletbart), udviskelig blækmarkør, velcromål med en velcrokugle, et par chopstik og spillevejledning. Fra 8 år.

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra havets dyb til live med dette farverige og selvlysende Hape Livet i Havet Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og motivet fra havet plus de selvlysende elementer, der afsløres, når du slukker lyset. Havbunden er fuld af fisk, hajer, blæksprutter, havplanter og meget mere. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske historiefortælling og sætte fantasien fri samt til en livslang kærlighed til naturen og livet under vand. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra forhistorisk tid til live med dette farverige og selvlysende Hape Dinosaurer Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og junglemotivet plus de selvlysende dinoskeletter, der afsløres, når du slukker lyset. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske naturhistorie og den levende verden. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
140,00 kr.
( 0 Reviews )
120,00 kr.

Tric Trac-spillet gælder om at få lukket lågerne ned. Spillerne skiftes til at kaste med terningerne, og den, der til sidst ikke kan lukke flere låger, taber spillet.

Alder: 6 år+
Antal personer: 1-2 spillere
Spilletid: ca. 15 min

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Puslespilsmåtte. Smart måde at opbevare og flytte påbegyndte puslespil. Rul måtten rundt om den oppustelige rulle og fastgør med remmene. Passer til puslespil fra 500-3000 brikker.

( 0 Reviews )
280,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk