Spil

( 0 Reviews )
100,00 kr.

Elektrisk kortblander. Uden kort. Bruger 4 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Puslespilsmåtte. Smart måde at opbevare og flytte påbegyndte puslespil. Rul måtten rundt om den oppustelige rulle og fastgør med remmene. Passer til puslespil fra 500-3000 brikker.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Metalstativ til bobspil. Måler opslået 85x85x60 cm. Passer til bobspil 31359 og andre bobspil, som måler op til 88x88 cm.

( 0 Reviews )
180,00 kr.
( 0 Reviews )
280,00 kr.
( 0 Reviews )
250,00 kr.

Et spil for hele familien, hvor I bliver klogere på Danmarks geografi, historie og kultur.

Spillepladen er et Danmarkskort med store og mellemstore byer samt færge- og flyruter. I får hver 16 byer, som I skal besøge. Så nu gælder det om at lægge en plan for din rejse, så du hurtigst muligt får rundet alle dine byer.

Ekstra held med terningen og chancekortene - samt en god portion viden, kan sende dig på sejrsskamlen.

Den spiller der først besøger alle sine byer og når hjem til startbyen, har vundet.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Mit første - Kan du finde billedet?

Spillet som skærper din synsevne og dine reflekser.

Vildkatten er et sjovt, enkelt og hurtigt iagttagelsesspil for hele familien.

Vend billedkortet, og se, hvem der hurtigst finder motivet på spillepladen!
Det kræver både overblik og koncentration.

Alder: 2 år og opefter.

Spillere: 1 - 4 spillere.

Spilletid: Ca. 20 min.

Indhold:

  • 1 Spilleplade bestående af 9 dele.
  • 70 Billedkort
  • 12 Farvebrikker
  • 1 Beholder, der skal samles
  • 1 Sæt spilleregler på dansk, norsk, svensk og finsk.
( 0 Reviews )
220,00 kr.

Deltag i den spændende jagt på kæmpediamanten Afrikas Stjerne. Den vilde jagt foregår på kryds og tværs over det afrikanske kontinent, så vær forberedt på lidt af hvert! 

  • Fra 6 år. 
  • 2-5 spillere.
( 0 Reviews )
300,00 kr.

I Bezzerwizzer Timeline skal I placere kort med historiske begivenheder i den rigtige kronologiske rækkefølge. Du kommer på en rejse gennem historien, hvor du skal bruge viden og taktik for at finde ud af, om dynamitten virkelig blev opfundet efter tyggegummiet, men før det flettede julehjerte. Undervejs kan du få ekstra point, hvis du tror, at en modstander har lagt en begivenhed forkert, eller du kan stjæle deres yndlingsbegivenheder – men husk, at de kan gøre det samme mod dig!

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Det Dårlige Selskab er på banen med en spritny udvidelse med ekstra upassende humor! Med en ny type bonuskort og 250 nye og ekstra upassende kort er Det Dårlige Selskab igen klar med timevis af upassende og fantasifuld underholdning!

Udover spillets 240 nye farverige kort har vi tilføjet 10 blanke svarkort, så man kan skrive sine helt egne kort. Så nu bliver det kun endnu sjovere og personligt at spille sammen med sine venner!

Yderligere har vi tilføjet en helt ny type bonuskort, hvor alle skal forsøge at holde masken og undgå at grine i løbet af runden. Det er overraskende sjovt, og giver en ny og sjov vinkel til spillet.

Derudover har vi givet udvidelsens kort blå striber, så man nemt kan skelne dem fra originalspillets kort, hvis de bliver blandet sammen

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Dette er udvidelse 2 til det sjove spil der gør selv de kedeligste venner sjove: ’Det dårlige selskab’. Udvidelsen byder på endnu flere grin og sjove stunder end før.

Udvidelsen kan spilles både selvstændigt og sammen med det originale spil. Udvidelsen byder på ekstra dumme kort og er et fantastisk og sjovt spil at spille med vennerne.

 

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Er du klar til ‘At tage en tur ned over grænsen og købe en masse billigt lort’, ‘Kødboller fra IKEA’, ‘Jørgen Leth, der kommenterer alt hvad der sker’, ‘Pyrus’ og ’Et fastforrentet lån på 1,4 millioner kroner med en årlig rente på 5%’, så er Udvidelse #3 lige noget for dig! 

Det Dårlige Selskab er tilbage med den tredje udvidelse i serien! Denne gang med 250 nye ekstra sorte og ekstra random kort, der kan kombineres på mere end 5 milliarder måder. Som altid er der også 10 blanke svarkort, som du selv kan udfylde med dine egne dårlige idéer. Udvidelse #3 – Ekstra Sort er proppet med masser af overraskende, upassende og sort underholdning, som nok skal gøre dine kedelige venner sjove!

OBS: Udvidelse #3 kan spilles både selvstændigt og sammen med de andre spil i serien.

( 0 Reviews )
100,00 kr.

Lær at stave med Hr. Skæg er et stavespil med bogstaver og stavelser.

Indeholder 29 pappuselspil - et for hvert bogstav i alfabetet.

( 0 Reviews )
110,00 kr.

Up pop pirate fra tomy, er et sjovt spil for hele familien.

Medfølger 1 pirat, 1 tønde og 24 farvede sværd

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk