Dukker

280,00 kr.

Pusletaske med diverse tilbehør.

Passer til dukker op til 43 cm. 

Tiny Tresure dukke med lyst hår, i lyserød/hvidt tøj med dyremotiv. Med hat og sløjfer. Øjnene lukkes når dukken lægges ned. Dukken er tungere så den føles som en rigtig baby (1255g). Fra 3 år
BABYDUKKE - TINY TREASURE BABY LYSERØD  Tiny Treasures er en fantastisk realistisk babydukke, kommer i et sødt baby tøjsæt og hat, med fødselscertifikat. Dukken kommer også i en bærestol af pap. Tiny Treasures har ekstremt livagtige ansigtstræk med blødt hår, og vægt som en rigtig baby, øjnene lukkes når babyen lægges. Blød krop, og semibløde arme og ben.

Tiny Tresure dukke med lyst hår, i blåt/hvidt tøj med dyremotiv. Med hat og sløjfer. Øjnene lukkes når dukken lægges ned. Dukken er tungere så den føles som en rigtig baby (1255g). Fra 3 år

BABYDUKKE - TINY TREASURE BABY BLÅ Tiny Treasures er en fantastisk realistisk babydukke, kommer i et sødt baby tøjsæt og hat, med fødselscertifikat. Dukken kommer også i en bærestol af pap. Tiny Treasures har ekstremt livagtige ansigtstræk med blødt hår, og vægt som en rigtig baby, øjnene lukkes når babyen lægges. Blød krop, og semibløde arme og ben.

Mathilde le-/grædedukke med ekstra sæt tøj. 30 cm. Tryk på maven og hør forskellige lyde. Med blød krop. Inkl. batterier.

På tilbud!
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk