Brætspil

( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
200,00 kr.
( 0 Reviews )
330,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr.

Leg med ord i dette hyggelige spil.

Når det er din tur, skal du komme med et ord, der passer til emnet - men pas på: Du har kun 10 sekunder til det!

Emnet kunne være "sport". Første spiller siger "fodbold" og trykker "f" ned. Anden spiller kan nu ikke sige et ord med "f", så jo længere man kommer hen i spillet, jo sværere bliver det.

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Sequence i brætspilsudgaven er et fantastisk spil! På den ene side utrolig hurtigt lært, men på den anden side så fyldt med taktik (og lidt held), at lørdagsunderholdningen er sikret hele ugen!

Sequence kan spilles enten i to hold (med 2, 4, 6, 8, 10 eller 12 spillere) eller i 3 hold (med 3, 6, 9 eller 12 spillere).
Vinderholdet er det hold, der først får lagt 1 eller 2 ubrudte rækker (sekvenser) med 5 jetoner på spillepladen.

Det gælder derfor både om selv at få bygget op til en sequence, men også i høj grad at spolere modstandernes mulighed for at få en.Brættet er fyldt med kort og hver gang man har tur lægger man så et kort på bordet (f.eks. Ruder 4) og en jeton på en af de to billeder af Ruder 4 ude på pladen. Herefter trækker man et nyt kort op.

( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
200,00 kr.

Det er spillet, der handler om en svupper, lidt pølle og hurtige reflekser. Skyl toilettet for at kaste terningen, og når der vises et tal – skal du svuppe toilettet samme antal gange. Men vær forsigtig, efter et tryk med svupperen kan der KOMME EN PØLLE FLYVENDE UD AF TOILETTET! Den første spiller, der får fat i pøllen, vinder en brik. Hvis du er hurtig nok til at fange den midt i luften, vinder du to brikker. Den spiller, der har flest brikker, vinder. 

( 0 Reviews )
350,00 kr.

Du kender måske computerspillet Tetris?
Hvis svaret er ja, så har du en ret god idé om, hvordan brikkerne i brætspillet Blokus er bygget op. 

I stedet for at få alle brikkerne til at passe ind i hinanden gælder det bare her om, også at gøre det svært for dine modstandere at lægge deres brikker.
Sagen er nemlig den, at alle starter i hvert sit hjørne, og ingen af ens egne farver må ligge side mod side (kun hjørne mod hjørne).

Med andre ord er det ofte et kapløb om at komme ind på midten, så man hurtigst muligt kan komme af med sine brikker på den mest nedrige og irriterende måde.

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Med den denne helt specielle Platinum-udgave overgår Tegn og Gæt selv din vildeste fantasi! Denne udgave indeholder knap 2000 splinternye og forrygende tegneopgaver, fordelt på tre voksenkategorier og en juniorkategori. Man dyster i hold, hvor det gælder om at tegne og gætte sig gennem nogle suverænt underholdende og kreative opgaver i selskab med familie og venner.

Spilletid: ca 30-45 minutter.

For 4-12 spillere.

Fra 8 år.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk