Madkasser/ Drikkedunke

( 0 Reviews )
120,00 kr.

De stilfulde Bento-kasser fra Crocodile Creek ® -kollektionen giver masser af plads til din frokost eller friske grøntsager. I mellemtiden sikrer den glidende skillevæg, at din mad ikke ligger alt sammen. Dette holder salte og søde snacks godt adskilt og forhindrer dem i at smage det samme. Bento-æsken kan let opvaskes og er også fri for skadelige stoffer.

( 0 Reviews )
120,00 kr.

Smart Crocodile Creek drikkedunk i transparent  sort med rumraket på .Låget er blåt med et gennemsigtigt sugerør.

Crocodile Creek drikkedunken har et skruelåg med et sugerør, som let kan foldes ud. Låget har en praktisk hank, som kan sættes fast på en skoletaske eller lignende. Drikkedunken har en kapacitet på 450 ml.

Drikkedunken er fri for BPA og ftalater, og det anbefales at vaske den i hånden.

Dimensioner:
- Højde: 15,5 cm
- Diameter: 7 cm

Fremstillet af:
- Eastman tritan copolyester plast

( 0 Reviews )
120,00 kr.

Fin og praktisk madkasse fra Crocodile Creek, der er helt perfekt til børnehavebørn og skolebørn i de mindste klasser. Madkassen er i flot mørk lilla farve med sødt motiv af en masse enhjørninge og regnbuer på det klare låg. Inde i madkassen er en smart indstilbar opdeler, der giver plads til at f.eks. rugbrødder og grønne snacks kan ligge afskilt og sikkert. Låget holder godt tæt og klikkes nemt af og på. Der kan købes drikkedunk, der matcher madkassen.

Madkassen tåler opvaskemaskine, fryser og microbølgeovn

Materiale: fødevaregodkendt PP

Måler 18 x 13,5 x 6 cm.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk