Familiespil

( 0 Reviews )
100,00 kr.
?I UNO All Wild™-kortspillet er hvert eneste kort en joker, hvilket gør spillet til en endnu hurtigere og mere uforudsigelig udgave af det populære familiekortspil! Man skal ikke matche tal eller farver som i det normale UNO®, men det er ikke så let som det lyder. Specialkort ændrer virkelig spillets gang! Specialkortene inkluderer "spring to over"-jokeren, hvor to spillere springes over i stedet for blot en enkelt spiller, en "tvungen ombytning"-joker, hvor spillere skal bytte de kort, de har på hånden, og meget mere! Denne udgave er både vanedannende og spændende og er en god gave til spillere fra 7 år. Farver og mønstre kan variere. Fra 7 år.

( 0 Reviews )
280,00 kr.
( 0 Reviews )
300,00 kr.

Hjælp Elefun-elefanten med at fange sommerfugle! Elefun Flyers er et sjovt og hektisk spil, hvor børnene skal prøve at fange så mange sommerfugle som muligt i deres net.

( 0 Reviews )
120,00 kr.

Tric Trac-spillet gælder om at få lukket lågerne ned. Spillerne skiftes til at kaste med terningerne, og den, der til sidst ikke kan lukke flere låger, taber spillet.

Alder: 6 år+
Antal personer: 1-2 spillere
Spilletid: ca. 15 min

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Tumblin' Monkeys er det klassiske spil som efterhånden er udgivet i mange varianter! 

Tumblin' Monkeys har en anbefalet spille alder fra 5 år og opefter og spillet kan spilles af 2 eller flere spillere. Et spil tager typisk fra 15 minutter og opefter. Du kender garanteret spillet fra fritidshjemmet, eller andre? Det er en klassikere som lidt har været glemt, men den er her nu!

Tumblin' Monkeys spilleregler

    1. Kast aberne ned i toppen af træet.

    1. Kast farveterningen, og træk en pind med den valgte farve ud.

    1. Pas på!... Aberne må ikke falde ned.

  1. Den som sidder tilbage med flest aber er så en Abekat :P


Denne æske indeholder: 1 træ, 30 aber, 30 pinde i 3 forskellige farver, 1 terning. 

Alders forslag: fra ca. 5

( 0 Reviews )
180,00 kr.
( 0 Reviews )
280,00 kr.
( 0 Reviews )
260,00 kr.

Det Dårlige Selskab er på banen med en spritny udvidelse med ekstra upassende humor! Med en ny type bonuskort og 250 nye og ekstra upassende kort er Det Dårlige Selskab igen klar med timevis af upassende og fantasifuld underholdning!

Udover spillets 240 nye farverige kort har vi tilføjet 10 blanke svarkort, så man kan skrive sine helt egne kort. Så nu bliver det kun endnu sjovere og personligt at spille sammen med sine venner!

Yderligere har vi tilføjet en helt ny type bonuskort, hvor alle skal forsøge at holde masken og undgå at grine i løbet af runden. Det er overraskende sjovt, og giver en ny og sjov vinkel til spillet.

Derudover har vi givet udvidelsens kort blå striber, så man nemt kan skelne dem fra originalspillets kort, hvis de bliver blandet sammen

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Dette er udvidelse 2 til det sjove spil der gør selv de kedeligste venner sjove: ’Det dårlige selskab’. Udvidelsen byder på endnu flere grin og sjove stunder end før.

Udvidelsen kan spilles både selvstændigt og sammen med det originale spil. Udvidelsen byder på ekstra dumme kort og er et fantastisk og sjovt spil at spille med vennerne.

 

( 0 Reviews )
110,00 kr.

Up pop pirate fra tomy, er et sjovt spil for hele familien.

Medfølger 1 pirat, 1 tønde og 24 farvede sværd

( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
180,00 kr.
( 0 Reviews )
80,00 kr.
( 0 Reviews )
230,00 kr.

Her får du en æske med trylletricks til de yngste. Sættet er godt til begynderen og indeholder en række sjove tricks.

Til dette tryllesæt medfølger både trinvise instruktioner på DVD samt et trykt instruktionshæfte, som forklarer og illustrerer udførslen af 16 forskellige tricks.

Lær bl.a. "Den utrolige kanin ud af den blå luft", "Den gennemsigtige æske", "Sæt papegøjen i bur" samt flere flotte trylletricks.

Udover de medfølgende rekvisitter kræves brug af dagligdags ting til udførelse af nogle af de beskrevne tricks.

Æsken indeholder:

Mini-tryllestav, mønter, kort, kanin, diverse rekvisitter, instruktionshæfte samt DVD.

Der medfølger danske instruktioner

( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
330,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk