Familiespil

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Bobspil. 88x88 cm. Komplet med køer, 34 ringe og spillevejledning.

( 0 Reviews )
180,00 kr.
( 0 Reviews )
280,00 kr.
( 0 Reviews )
250,00 kr.

Et spil for hele familien, hvor I bliver klogere på Danmarks geografi, historie og kultur.

Spillepladen er et Danmarkskort med store og mellemstore byer samt færge- og flyruter. I får hver 16 byer, som I skal besøge. Så nu gælder det om at lægge en plan for din rejse, så du hurtigst muligt får rundet alle dine byer.

Ekstra held med terningen og chancekortene - samt en god portion viden, kan sende dig på sejrsskamlen.

Den spiller der først besøger alle sine byer og når hjem til startbyen, har vundet.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Mit første - Kan du finde billedet?

Spillet som skærper din synsevne og dine reflekser.

Vildkatten er et sjovt, enkelt og hurtigt iagttagelsesspil for hele familien.

Vend billedkortet, og se, hvem der hurtigst finder motivet på spillepladen!
Det kræver både overblik og koncentration.

Alder: 2 år og opefter.

Spillere: 1 - 4 spillere.

Spilletid: Ca. 20 min.

Indhold:

  • 1 Spilleplade bestående af 9 dele.
  • 70 Billedkort
  • 12 Farvebrikker
  • 1 Beholder, der skal samles
  • 1 Sæt spilleregler på dansk, norsk, svensk og finsk.
( 0 Reviews )
220,00 kr.

Deltag i den spændende jagt på kæmpediamanten Afrikas Stjerne. Den vilde jagt foregår på kryds og tværs over det afrikanske kontinent, så vær forberedt på lidt af hvert! 

  • Fra 6 år. 
  • 2-5 spillere.
( 0 Reviews )
300,00 kr.

I Bezzerwizzer Timeline skal I placere kort med historiske begivenheder i den rigtige kronologiske rækkefølge. Du kommer på en rejse gennem historien, hvor du skal bruge viden og taktik for at finde ud af, om dynamitten virkelig blev opfundet efter tyggegummiet, men før det flettede julehjerte. Undervejs kan du få ekstra point, hvis du tror, at en modstander har lagt en begivenhed forkert, eller du kan stjæle deres yndlingsbegivenheder – men husk, at de kan gøre det samme mod dig!

( 0 Reviews )
200,00 kr.

2020 har i sandhed været et decideret lorteår. Det er svært at huske et år, der har været så ringe. Pandemier, mundbind, samfundssind, tequila-lugtende-håndsprit og minkudryddelse er bare nogle af de øv-ord, som vi desværre er blevet alt for vant til. Når tingene ikke går godt, så er nogen tilbøjelige til at gå og hænge med mulen, men hvis du har en sund, sort humor, så er du helt sikkert mere tilbøjelig til at lave jokes om alle tragedierne i dit liv.

Det Dårlige Selskab giver dig rammerne for at lave (u)passende jokes om 2020, og græde af grin over det forfærdelige år. I spillet dyster deltagerne – som altid – om at skabe de sjoveste sætninger ved at kombinere spillets mange sjove kort. Reglerne kan læres på kun 1 min, og der er ingen rigtige eller forkerte svar, så ALLE kan være med.

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Det Dårlige Selskab er på banen med en spritny udvidelse med ekstra upassende humor! Med en ny type bonuskort og 250 nye og ekstra upassende kort er Det Dårlige Selskab igen klar med timevis af upassende og fantasifuld underholdning!

Udover spillets 240 nye farverige kort har vi tilføjet 10 blanke svarkort, så man kan skrive sine helt egne kort. Så nu bliver det kun endnu sjovere og personligt at spille sammen med sine venner!

Yderligere har vi tilføjet en helt ny type bonuskort, hvor alle skal forsøge at holde masken og undgå at grine i løbet af runden. Det er overraskende sjovt, og giver en ny og sjov vinkel til spillet.

Derudover har vi givet udvidelsens kort blå striber, så man nemt kan skelne dem fra originalspillets kort, hvis de bliver blandet sammen

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Dette er udvidelse 2 til det sjove spil der gør selv de kedeligste venner sjove: ’Det dårlige selskab’. Udvidelsen byder på endnu flere grin og sjove stunder end før.

Udvidelsen kan spilles både selvstændigt og sammen med det originale spil. Udvidelsen byder på ekstra dumme kort og er et fantastisk og sjovt spil at spille med vennerne.

 

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Er du klar til ‘At tage en tur ned over grænsen og købe en masse billigt lort’, ‘Kødboller fra IKEA’, ‘Jørgen Leth, der kommenterer alt hvad der sker’, ‘Pyrus’ og ’Et fastforrentet lån på 1,4 millioner kroner med en årlig rente på 5%’, så er Udvidelse #3 lige noget for dig! 

Det Dårlige Selskab er tilbage med den tredje udvidelse i serien! Denne gang med 250 nye ekstra sorte og ekstra random kort, der kan kombineres på mere end 5 milliarder måder. Som altid er der også 10 blanke svarkort, som du selv kan udfylde med dine egne dårlige idéer. Udvidelse #3 – Ekstra Sort er proppet med masser af overraskende, upassende og sort underholdning, som nok skal gøre dine kedelige venner sjove!

OBS: Udvidelse #3 kan spilles både selvstændigt og sammen med de andre spil i serien.

( 0 Reviews )
110,00 kr.

Up pop pirate fra tomy, er et sjovt spil for hele familien.

Medfølger 1 pirat, 1 tønde og 24 farvede sværd

( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
180,00 kr.
( 0 Reviews )
80,00 kr.
( 0 Reviews )
230,00 kr.

Her får du en æske med trylletricks til de yngste. Sættet er godt til begynderen og indeholder en række sjove tricks.

Til dette tryllesæt medfølger både trinvise instruktioner på DVD samt et trykt instruktionshæfte, som forklarer og illustrerer udførslen af 16 forskellige tricks.

Lær bl.a. "Den utrolige kanin ud af den blå luft", "Den gennemsigtige æske", "Sæt papegøjen i bur" samt flere flotte trylletricks.

Udover de medfølgende rekvisitter kræves brug af dagligdags ting til udførelse af nogle af de beskrevne tricks.

Æsken indeholder:

Mini-tryllestav, mønter, kort, kanin, diverse rekvisitter, instruktionshæfte samt DVD.

Der medfølger danske instruktioner

( 0 Reviews )
100,00 kr.
( 0 Reviews )
200,00 kr.
( 0 Reviews )
330,00 kr.
( 0 Reviews )
150,00 kr.
( 0 Reviews )
200,00 kr.

Det er spillet, der handler om en svupper, lidt pølle og hurtige reflekser. Skyl toilettet for at kaste terningen, og når der vises et tal – skal du svuppe toilettet samme antal gange. Men vær forsigtig, efter et tryk med svupperen kan der KOMME EN PØLLE FLYVENDE UD AF TOILETTET! Den første spiller, der får fat i pøllen, vinder en brik. Hvis du er hurtig nok til at fange den midt i luften, vinder du to brikker. Den spiller, der har flest brikker, vinder. 

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk