Pókemon

( 0 Reviews )
320,00 kr.

Se, hvordan Pikachu, Pidgey og Wooloo morer sig på landet med dette byggesæt med den innovative bevægelsesklods. Byg vindmøllen og miljøet på landet, og drej på håndsvinget for at se Pikachu, Pidgey og Wooloo blive vækket til live. Kan kombineres med andre Byg dit eventyr-sæt for at skabe en udvidet Pokémon-verden med bevægelse. Sælges hver for sig. Fra 7 år.

( 0 Reviews )
800,00 kr.

Byg den mest detaljerede og kunstfærdige Pikachu til dato med dette fuldt automatiserede byggesæt, der indeholder en udstillingskasse og en stenet vej, som "vækkes til live", når legetøjet aktiveres. Byg modellen og drej håndtaget for at se ben, fødder og hale bevæge sig i en helt autentisk oplevelse. Fra 12 år.

( 0 Reviews )
600,00 kr.

Gør dig klar til den største kamp nogensinde med en 28 cm høj Charmander. Dette byggesæt indeholder 75 fantastiske brikker og dele samt Charmanders ikoniske flammende hale og andre autentiske detaljer. Denne Charmander er meget bevægelig, så du kan sætte den ned, få den til at stå og du kan endda genskabe en kampstilling. MEGA Pokémon-byggelegetøj er designet til børn fra 1 år Fra 9 år.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk