Cool Maker

( 0 Reviews )
450,00 kr.

Ny symaskine fra Cool Maker. Lær at sy helt på egen hånd! Det er ikke nødvendigt at tråde nålen, da symasken sælges med 90 meter tråd forudinstalleret i en trådkassette. Sensorer sikrer, at maskinen kun syr, hvis der er stof under nålen! Klip blot det ønskede projekt ud efter skabelonen, klik trådkassetten ind i maskinen og sy! Skab dine helt egne kreationer med vandoverførselsprint! De seks inkluderede projekter er en skuldertaske, en clutch, et tøjdyr, et solbrilleetui, en scrunchie og et tørklæde eller bandana. Efter at have syet krea-projekterne i sættet, kan du downloade yderligere inspiration fra hjemmesiden eller lave dine egne kreationer! Du skal blot købe dit yndlingsstof! Fra 8 år. Batterier (4xAA). ekskl

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Dette neglestudie hjem til indeholder alt hvad du har brug for, til at dekorere op til 125 negle i alle størrelser! Med fem trendy mønstre kan du vælge dit helt unikke look. Du kan blandt andet vælge imellem: leopardprint, bulldogprint, stjerneprint m.m. Det bliver ikke nemmere, det eneste du skal er at put, mal og pres!

Først vælger du det mønster du gerne vil have og putter dem ind i maskinen. Dernæst ligger du neglelakken på og venter 5 minutter før du skiftevis sætter en negl ind i maskinen og presser. Slut af med at ligge et beskyttende lag gennemsigt neglelak.

Det fine sæt kommer i en super fed taske så du altid kan have det med dig!

( 0 Reviews )
300,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk