Kreativ

( 0 Reviews )
270,00 kr.

Nebulous Stars er med dig overalt for at støtte dig, selv i skolen! Nebulous Star Penalhus med 3 rum Estrelia og denne serie af luksus-penalhuse byder på et komplet skrive- og tegnesæt plus et udvalg af blyanter og tuscher. Alle er med Nebulous Stars mærket. Fra 7 år.

( 0 Reviews )
130,00 kr.

Modellervoksfabrik. Komplet sæt med maskine, modellervoks og forme.

( 0 Reviews )
70,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr.

Med denne fantastiske ”Lær-at-tegne-bog” bliver det supernemt at skabe sine egne kunstværker! Barnet følger de enkle trin og lærer at tegne alt, lige fra motorcykler og havfruer til hundehvalpe, monstre og brandbiler.

( 0 Reviews )
55,00 kr.

Farveblyanter af god kvalitet. Til de allermindste. Til børn fra 2 år

• Trekantet Maxi-blyant

• Let at holde

• Fuld harpiks, der er intet træ til øget SIKKERHED

• Super faldtæt bly

• Splitter ikke og går ikke i stykker

( 0 Reviews )
70,00 kr.

Vaskbar farve. Stærk spids. 2,6 mm.

( 0 Reviews )
70,00 kr.

Carioca Maxi Tuscher m/duft – Mix (10stk)

( 0 Reviews )
70,00 kr.

En pakke med 12 dufttusser fra Carioca. Hver dufttus har sin egen frugtduft. Tusserne har forskellige farver, så dit barn kan lave velduftende kunstværker!

Anbefalet alder: Fra 3 år.

( 0 Reviews )
70,00 kr.

Fibertusser fra Playbox

Flotte Playbox tusser i en pakke med 24 stk.

Playbox tusserne er med fibre-tip som gør at de fremtræder skarpt og klart på papiret. Den helt rigtig pakke til barnet som elsker at tegne og male.

( 0 Reviews )
130,00 kr.

JUNIOR ARTIST Krea Marker
Tegner på næsten alt.
18 stk. i praktisk boks med rum til hver pen.

( 0 Reviews )
50,00 kr.

JUNIOR ARTIST Jumbo Marker
12 stk. i praktisk boks/kuffert med rum til hver pen.

( 0 Reviews )
13,00 kr.

1000STK EKUALYPTUS

( 0 Reviews )
60,00 kr.

Oplev Orbeez, de bløde og squishy, sjove og skøre farverige vandperler, du ikke kan få nok af. Dette rør leveres med 400 levende og bløde Orbeez klar til leg. Kom direkte i gang med alt det sjove uden at vente på, at de vokser. Hæld dine farverige Orbeez-vandperler ud af røret, rul dem, klem dem, brug dem som hoppebold, knus dem, brug dem i din beroligende spa (sælges separat) eller lad dem strømme gennem dine hænder. Med Orbeez får du uendelige mængder af sjov. Der er så mange strålende farver at vælge imellom, herunder Klar Blå, Perfekt Pink, Majestætisk Lilla, Klar Gul og så mange flere (hver sælges separat). Bring dine yndlingsfarver med hjem og leg med Orbeez, som du vil. Fra 5 år.

( 0 Reviews )
120,00 kr.

Har du ikke hørt om Orbeez, det er de mest farverige, klemmelige bolde! Dette sæt er det eneste, der lader dig farvelægge og transformere dine Orbeez. Du er farve-tryllekunstnere: vælg en farve og transformer dine Orbeeze fra klar til farvet. Udvælg dine yndlingsfarver, bland dem og ryst din Orbeez, se dem ændre farve på magisk vis, og leg derefter med dine hjemmefarvede Orbeez! Fra 5 år.

( 0 Reviews )
150,00 kr.

Skab smukke, farverige designs på et øjeblik med din elektroniske Pixelo pen. Vælg din illustration og brug din elektroniske Pixelo til at lave metalliske, prikkede mønstre og give tegningen liv! Der er masser af billeder du kan genskabe med Pixelo! Du kan også bruge din markør på den klassiske måde til at gøre tegningen færdig med. Fra 7 år. Batterier (1xAAA). ekskl

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk