List of products by brand Hot Wheels

( 0 Reviews )
180,00 kr.

Lad bilen flyve eller lav stunts med dette fede sæt! Udforsk Hot Wheel City og udfør en masse stunts på vejen! Hver bane har forskellige features, som kaster Hot Wheel bilerne ud i hæsblæsende aktion. Der findes tre forskellige sæt, som alle lader føreren af bilen teste sine kundskaber som stuntmand. Der medfølger 1 Hot Wheels. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
800,00 kr.

Hot Wheels® Action Spiral Speed Crash™-banesættet giver sus i maven med en 73 cm høj bane, tre crashzoner og en motordreven booster, der holder bilen i gang. Kør den medfølgende Hot Wheels®-bil op ad boosteren, og se den suse ned ad den spiralformede bane. Udfordringen øges ved at sætte flere biler ind, indtil det uundgåelige sammenstød sker i en af crashzonerne. Der kan opbevares 6 bilen oven på batterikassen og boosteren. Ekstra biler sælges separat. Farver og mønstre kan variere. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
580,00 kr.

Park 3 Color Shifters™ vehicles in the middle parking spots and change the decos of 3 additional cars at one time! (Additional vehicles sold separately.) Fra 4 år.

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Tag en køretur gennem Hot Wheels™ City-parkeringshuset, men pas på den farlige haj, der angriber og spiser intetanende biler! Legesættet har tre aktivatorer, der tilfældigt slipper hajen løs på banen for at spise bilen. Flygt til slutningen, og se hajen blive låst inde i buret, så de fangede biler kan undslippe. Én Hot Wheels®-bil medfølger, men der er parkeringsplads til flere. (Ekstra køretøjer sælges separat.) Sæt det den med andre Hot Wheels®-sæt og banedele for at bygge et unikt bylandskab. Farver og mønstre kan afvige fra det viste. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
390,00 kr.
Pas på! En frygtindgydende drage ved navn Dante angiver Hot Wheels™ City-brandstationen. Dante "bliver levende" og slår brandstationen i stykker og spiser den intetanende bil på sin vej. Bilen flyver gennem dens krop, hvor børnene skal bruge deres ultimative stuntevner til at flyve mod dragens hoved og slå det af. Dette sæt kan leges med fra alle vinkler og kan sættes sammen med andre Hot Wheels™ City-sæt og baner, så der bliver endnu flere historier og leg. Indeholder 1 Hot Wheels®-køretøj. Farver og mønstre kan variere. Fra 5 år.

( 0 Reviews )
460,00 kr.

Hot Wheels® Track Builder Unlimited Corkscrew Twist Kit™-legesættet er fyldt med svimlende eksperimenter: Børnene kan erobre spiralen ved at sende deres biler af sted gennem det tredobbelte spiralloop og ramme målet, der venter på den anden side. Skift opstillingen, og fyr biler afsted direkte mod målet gennem midten af spiralen. Overvind begge udfordringer for at blive den ultimative spiralmester. Affyringsrampen, målet og de yderste banestykker har faste pladser på basedelen, så de nemt og bekvemt kan opbevares. Indeholder 1 Hot Wheels®-bil og kan sættes sammen med andre sæt. Farver og mønstre kan variere. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
290,00 kr.

Børn skal køre gennem flere forskellige vendinger i Hot Wheels™ City Super Twist Tire Shop™, når de drejer nøglen i midten og kører deres biler gennem de gennemsigtige hjul på butikken. Når de er nået til toppen, kan de lave stunts ned af rampen og køre ud på nye eventyr. Legesættets base kan sættes sammen med andre Hot Wheels®-legesæt og kan bruges med andre Hot Wheels®-banestykker, så børn kan bygge deres egen verden af racerløb og stunts (ekstra legesæt og baner sælges separat). Indeholder 1 Hot Wheels®-bil, men op til 4 biler kan køre gennem bækstrukturen på samme tid (ekstra biler sælges separat). Realistiske detaljer som en børneaktiveret lift, udstillingshjul, der kan dreje rundt og benzinstandere, der gør historierne endnu bedre. Farver og mønstre kan variere. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
100,00 kr.

5 STK FOR 100 KR 

SÆLGES SOM ASS. 

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Hot Wheel City Megaparkeringshus er i fire etager.
Det kommer med en bil i skala 1:64, men der er plads til næsten 60 flere. I midten er der en spiralformet elevator, som transporterer bilerne rundt imellem de forskellige etager og sætter dem ud på en bane. Børnene styrer den med et håndtag og bestemmer, om bilerne skal ud på eventyr, eller blot skal holde på en parkeringsplads til synlig opbevaring. Flere forbindelsespunkter gør det muligt at forbinde legesættet med andre Hot Wheels sæt. En Hot Wheels®-bil i skala 1:64 følger med, så legen kan starte, så snart æsken åbnes.

Anbefalet alder : + 5 år 

( 0 Reviews )
650,00 kr.

Stor Hot Wheels racerbane på hele 70 cm, med en stor loop i midten og to medfølgende biler, så du kan konkurrere med vennerne. Bilerne starter fra det lille sidespor og kører ud på banen i en svimlende fart. Hvilken bil klarer først forhindringerne og vil bilerne støde sammen?

Anbefalet alder: Fra 5 år.

( 0 Reviews )
1.500,00 kr.

Monsterstor garage fra Hot Wheels. 

Den er hele 90 cm høj og der er plads til mere end 100 biler. 

Garagen har elevator der kan køre med 2 biler af gangen. 

 

Kommer med 2 Hot Wheels biler. 

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk