List of products by brand Hape

( 0 Reviews )
200,00 kr.
( 0 Reviews )
90,00 kr.

Plant din egen lille urtehave 

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Spil på Magic Touch klaveret, og lav nogle groovy lyde! De smarte features giver børnene mulighed for at skabe både komplekse og harmoniske melodier ved at trykke på de forskellige tangenter. Klaveret kan indstilles på 3 forskellige tilstande, som bidrager med hver deres musikalske oplevelse: Magi, læring og sjov. Den magiske tilstand giver barnet mulighed for at spille fantastisk musik. Perfekt til musikalske begyndere. Læringstilstanden lærer børnene at spille melodier ved at følge lysene – tryk på de rette knapper og melodien spiller. Den sjove tilstand slipper fjollede lyde løs! Se hvordan cool musik kan laves af de underligste lyde! Lyse farver, spændende lyde og forskellige teksturer tilskynder barnet at udvikle de visuelle, auditive og taktile sanser.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Med Hape activity wagon er der mulighed for endeløs leg – og legen kan tages med hvorsomhelst! Vognen indeholder trækugler, hammer, xylofon og det hele kan transporteres rundt. Trækuglerne kan leges med individuelt, eller du kan banke dem gennem hullerne – hvilke noter rammer de, når de falder ned på xylofonen? Xylofonen kommer i seks forskellige farver, så barnet gradvist kan lærer farverne og på sigt sammensætte musik ved hjælp af dem. Alder 12mdr.+.

( 0 Reviews )
250,00 kr.

Udforsk musikken og leg DJ med Hape Baby Einstein dj mix & spin. Dj bordet kommer med lys og lyd, og barnet har mulighed for selv at spille og lave sine egne seje melodier, eller lade DJ bordet spille for dem. Barnet kan trykke på en masse knapper og lave lyde, og scratche på den sorte pladespiller i midten. 

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Klodser i træ

( 0 Reviews )
300,00 kr.
( 0 Reviews )
90,00 kr.
( 0 Reviews )
200,00 kr.
( 0 Reviews )
350,00 kr.

Byg et højt tårn, sorter klodserne efter form og farve, pusl dem sammen i vognen eller skub vogn og klodser omkring i huset. Den gendigne gåvogn af træ fra Hape har talrige muligheder for sjov leg, der både understøtter den motoriske udvikling og giver barnet erfaringer med former og farver. Når barnet tager de første skridt, er vognen en god støtte, og samtidig bliver det meget sjovere at øve sig på at gå, når man kan have de farvestrålende klodser med sig. 

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk