List of products by brand Hape

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Quadrilla fra Hape lader dig bygge løs og skabe alle mulige forskellige modeller, hvor kuglerne kan rulle afsted! Dette er et begynder Quadrilla sæt med 58 dele med forskellige sjove elementer: blandt andet en vindmølle-spinner og en stor spiral. Det primære materialet er træ. Fra 4 år

( 0 Reviews )
670,00 kr.

Quadrilla fra Hape lader dig bygge løs og skabe alle mulige forskellige modeller, hvor kuglerne kan rulle afsted! Dette er et medium Quadrilla sæt med 94 dele. Du får blandt andet et spiral-element som skaber mere rulle-tid, og et fange-element som nemt fanger kuglerne i bunden. Det primære materialet er træ. Fra 4 år.

( 0 Reviews )
740,00 kr.

Hape Dukkehus med Musik er et sødt hus med et åbent design og adgang til to etager, otte værelser og to udendørs aktiviteter! Dette rummelige dukkehus har ni spændende hverdagslyde og vil underholde børn i utallige timer.

Indeholder møbler og tilbehør, som børn kender fra det virkelige liv såsom klaver, guitar, mikrofon, sofa, bord, stole, fade og kopper, fiskespyd, toilet, køjeseng, rutsjebane, gynge, en hund og kat, plus bevægelige pige- og drengefigurer. Huset har så meget legepotentiale og så mange realistiske lydeffekter under ét tag, at børnene aldrig løber tør for historier at fortælle! Dette søde dukkehus hjælper med at udvikle de smås kreative rolleleg og sociale færdigheder. Fra 3 år. Batterier (2xAAA). ekskl

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Giv en fødselsdagsoverraskelse til dine venner, din familie eller måske endda din bamse med denne vidunderlige Hape Interaktiv Fødselsdagskage! Sættet indeholder seks skiver lækker kage med en interaktiv topkage og leveres med en paphat, en kagespade, tre chokoladevafler og tre skiver jordbær. Pynt din kage med jordbær og chokoladevafler og tryk derefter på chokoladeskiven for at tænde stearinlyset og høre fødselsdagssangen! Nu kan du ønske og puste ned i hullerne omkring stearinlyset for at se lyset gå ud og høre jubel, klapsalver og lykønskninger! Bruges den ikke i 30 sekunder, går kagen automatisk i hviletilstand. Tryk på chokoladeskiven for at genaktivere. Opmuntrer helt perfekt til rolleleg og kreativ tænkning. Fra 3 år. Batterier (3xAAA). inkl

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Denne smukke Hape Rul og Rangle Killing vil aldrig stoppe med at lege med dens garnbold! Træk killingen hen over gulvet med snoren for at se den svinge halen fra side til side og dreje garnbold-ranglen rundt med sine poter! Når Killingen endelig bliver træt, kan du tage garnbolden og lege med den alene som rangle. Hjulene er med gummifælge og ridser derfor ikke gulvet. Denne søde killing er en vidunderlig følgesvend for små, mens de lærer at gå og stimulerer desuden høresansen. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
200,00 kr.

Denne dejlige mor-frø tager sine små med på tur. Træk i snoren og se hende åbne og lukke munden. Når du trækker frøfamilien, vil du se morfrøen gå med sin lille frø og den lille haletudse, der slingrer afsted bagved. Hjulene er med gummifælge og ridser derfor ikke gulvet. Denne søde familie viser på en skøn måde frøens livscyklus og er fantastisk til at få børn til at interessere sig for naturen. Fra 12 mdr.

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra havets dyb til live med dette farverige og selvlysende Hape Livet i Havet Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og motivet fra havet plus de selvlysende elementer, der afsløres, når du slukker lyset. Havbunden er fuld af fisk, hajer, blæksprutter, havplanter og meget mere. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske historiefortælling og sætte fantasien fri samt til en livslang kærlighed til naturen og livet under vand. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Væk dit barns yndlingsdyr fra forhistorisk tid til live med dette farverige og selvlysende Hape Dinosaurer Puslespil! Børn vil elske at samle puslespillet, der strækker sig over ca. 1,5 m og har 200 brikker. Børn elsker de livlige farver og junglemotivet plus de selvlysende dinoskeletter, der afsløres, når du slukker lyset. Dette unikke puslespil vil opmuntre dit barn til at elske naturhistorie og den levende verden. Puslespil hjælper også med at udvikle finmotorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner. Fra 6 år.

( 0 Reviews )
90,00 kr.

Plant din egen lille urtehave 

( 0 Reviews )
500,00 kr.

Spil på Magic Touch klaveret, og lav nogle groovy lyde! De smarte features giver børnene mulighed for at skabe både komplekse og harmoniske melodier ved at trykke på de forskellige tangenter. Klaveret kan indstilles på 3 forskellige tilstande, som bidrager med hver deres musikalske oplevelse: Magi, læring og sjov. Den magiske tilstand giver barnet mulighed for at spille fantastisk musik. Perfekt til musikalske begyndere. Læringstilstanden lærer børnene at spille melodier ved at følge lysene – tryk på de rette knapper og melodien spiller. Den sjove tilstand slipper fjollede lyde løs! Se hvordan cool musik kan laves af de underligste lyde! Lyse farver, spændende lyde og forskellige teksturer tilskynder barnet at udvikle de visuelle, auditive og taktile sanser.

( 0 Reviews )
125,00 kr. 250,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr. 250,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk