List of products by brand Bing

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Dette sjove legetøj er kompatibelt med Bings andre mini-legesæt - så du kan bygge hans verden! Komplet med legetøjshus, artikuleret Bing- og Flop-legetøj og ni tilbehør... Ligesom de vises i børneprogrammet. Fra 18 mdr.

( 0 Reviews )
180,00 kr.

De små vil elske at få fingrene i et Bing Mini House Legesæt. Disse fine legesæt er tilgængelige i to varianter (sælges individuelt): Pandos hus, som indeholder en Pando figur og to tilbehørsdele: seng og stol. Legesættet kan åbnes, så man kan bygge Bings verden. Padgets supermarked, som indeholder en Bing figur og to tilbehørsdele: indkøbsvogn og kasseapparat. Padgets supermarked kan også åbnes og bringe Bings verden til live. Vælg mellem Pandos hus og Padgets supermarked mini legesæt. Fra 18 mdr.

( 0 Reviews )
170,00 kr.

Bing kører på sit yndlingsskateboard. Giv ham et skub og se ham suse af sted. Produceret i holdbart og solidt plastik af høj kvalitet, perfekt til små hænder og stærkt nok til de mindste. Bing kan let afmonteres fra skateboardet, og dermed kan legen udvides. Hjælp de små med at udvikle deres finmotoriske færdigheder og hånd-øje koordinering, mens de leger med deres yndlingskarakter Bing. Bing På Skateboard 18cm bruger ikke batterier. Dermed er legetøjet altid klar til leg! Passer til alle børn, som elsker Bing og hans eventyr fra Cbeebies serien. Fra 10 mdr.

( 0 Reviews )
90,00 kr.

Lige rundt om hjørnet leger vi i dag med Bing og hans venner. Disse søde figurer er baseret på de elskede karakterer fra CBeebies hit-serien Bing! og passer perfekt til små hænder, så de nemt kan samles op og flyttes rundt. Små Bing fans vil få timevis til at gå med at genskabe deres yndlingshistorier fra serien. Om turen går til parken eller til vuggestuen, så vil de små elske at tage deres venner med på alle deres eventyr. Størrelse på figurer: 7-9 cm. Fra 18 mdr.

( 0 Reviews )
150,00 kr.
Lige rundt om hjørnet leger vi i dag med Bing og hans venner. Disse søde figurer er baseret på de elskede karakterer fra CBeebies hit-serien Bing! og passer perfekt til små hænder, så de nemt kan samles op og flyttes rundt. Små Bing fans vil få timevis til at gå med at genskabe deres yndlingshistorier fra serien. Om turen går til parken eller til vuggestuen, så vil de små elske at tage deres små venner med på alle deres eventyr. Bing and Friends Gavesæt med 6 Figurer indeholder Bing, Flop, Sula, Pando, Charlie og Amma. Størrelse på figurer: 5-9 cm. Fra 18 mdr.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk