List of products by brand Fisher Price

( 0 Reviews )
140,00 kr.

Posen indholder 60 stk. 

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Little People - frozen slæde med svend , krisstoffer og anna 

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Med det sjove børneværelse kan dit barn lege at være ligesom sine forældre. Lige fra skiftning af bleer, flaske madning af babyer og middagsluren. Med sættet er der plads til timevis af fantasifuld leg. Det smarte legetøj kan foldes, så det nemt kan opbevares. Tag nemt sættet med, når du og dit barn er på farten.

( 0 Reviews )
360,00 kr.

Med denne ræv fra Fisher-Price er det sjovt at sidde og kravle. Ræven holder dit barn fokuseret ved hjælp af musik. Siddende børn elsker at udforske rævens bløde hoved og hale. De lysende knapper på dens ryg, kan få den til at bevæge sig — perfekt at kravle efter!

Anbefalet alder: Fra 6 måneder.

( 0 Reviews )
600,00 kr.

Bondegården fra Fisher Price

* Der medfølger dyr
* En masse lyde og sange 

( 0 Reviews )
240,00 kr.

Den her fugl og dens seje venner giver babyen et nyt hold at vippe, stable og gynge med. 

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Fisher-Price Smart Stages Puppy. Lær om bogstaver, tal, farver og kropsdele. Reagerer på barnets kontakt med sjove sætninger og sange. Med Smart Stages-teknologi som ændrer læringsindholdet i takt med, at barnet vokser. Fase 1 - 6M+ Udforske. Berøring, ord og lyde stimulerer barnets nysgerrighed. Fase 2 - 12M+ Anspore. Barnet udvikles gennem spørgsmål og enkle instruktioner. Fase 3 - 18M+ Leg. Fantasifulde og sjove rollespil. Inkl. 3 stk. AA-batterier.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk