List of products by brand Fisher Price

( 0 Reviews )
140,00 kr.

Posen indholder 60 stk. 

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Nuttet lille bamse og lygte giver ro til dit barn ved sengetid. Lad barnet kramme den søde bjørn og sæt en stjernehimmel til at lyse op i rummet. Det vil med garanti fascinere og berolige dit barn ved sengetid.

3-i-1-soother fra Fisher-Price kan spille musik. Vælge mellem at spille lyd fra en spilleliste eller beroligende lyde.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Little People - frozen slæde med svend , krisstoffer og anna 

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Med det sjove børneværelse kan dit barn lege at være ligesom sine forældre. Lige fra skiftning af bleer, flaske madning af babyer og middagsluren. Med sættet er der plads til timevis af fantasifuld leg. Det smarte legetøj kan foldes, så det nemt kan opbevares. Tag nemt sættet med, når du og dit barn er på farten.

( 0 Reviews )
360,00 kr.

Med denne ræv fra Fisher-Price er det sjovt at sidde og kravle. Ræven holder dit barn fokuseret ved hjælp af musik. Siddende børn elsker at udforske rævens bløde hoved og hale. De lysende knapper på dens ryg, kan få den til at bevæge sig — perfekt at kravle efter!

Anbefalet alder: Fra 6 måneder.

( 0 Reviews )
300,00 kr.

Uanset om de små monsterbiler bliver kørt rundt på gulvet eller sendt ned af zigzag-rampen med de fjollede lyde, vil dit barn have en fest med monsterbil-racerrampen fra Fisher-Price! Med blødt stofhår og en rullende cylinder med endnu flere sjove lyde i foden er der masser for barnet at sanse og opdage. Legen med at placere bilerne på toppen af rampen og se dem suse ned er supergod træning for hånd-øje-koordinationen og motorikken i det hele taget. Samtidig styrkes barnets forståelse af årsag og effekt. Når I er færdige med at lege, kan den lille rampe i bunden klappes op, så bilerne kan opbevares i racerrampen. 

Hvis du vil have endnu mere sjov ud af racerrampen, kan du supplere med flere små monsterbiler – du finder et link til dem længere nede på siden.

( 0 Reviews )
600,00 kr.

Bondegården fra Fisher Price

* Der medfølger dyr
* En masse lyde og sange 

( 0 Reviews )
240,00 kr.

Den her fugl og dens seje venner giver babyen et nyt hold at vippe, stable og gynge med. 

( 0 Reviews )
400,00 kr.

Fisher-Price Smart Stages Puppy. Lær om bogstaver, tal, farver og kropsdele. Reagerer på barnets kontakt med sjove sætninger og sange. Med Smart Stages-teknologi som ændrer læringsindholdet i takt med, at barnet vokser. Fase 1 - 6M+ Udforske. Berøring, ord og lyde stimulerer barnets nysgerrighed. Fase 2 - 12M+ Anspore. Barnet udvikles gennem spørgsmål og enkle instruktioner. Fase 3 - 18M+ Leg. Fantasifulde og sjove rollespil. Inkl. 3 stk. AA-batterier.

( 0 Reviews )
350,00 kr.
( 0 Reviews )
100,00 kr.
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk