List of products by brand SKY DANCERS

( 0 Reviews )
260,00 kr.

Er du klar til at få dine 2-pak Sky Dancers til at flyve? Opdag Golden Glam og Silver Star, som kom direkte fra Den Fortryllede Have! Placer Sky Dancer på hendes affyrer, og træk i snoren for at se hende flyve væk! Wow, det er så magisk! Opdag hele Sky Dancers familien: Fuchsia Fantasy, Miss Mint og mange flere! De har alle smukt farvet hår og venter bare på, at du får dem til at flyve! Fra 5 år.

( 0 Reviews )
160,00 kr.

Er du klar til at få dine Sky Dancers til at flyve? Oplev Fuchsia Fantasy, som kommer direkte fra den fortryllede have! Placer hende på hendes løfteraket, og træk i snoren for at se hende flyve væk! Wow, det er så magisk! Oplev hele Sky Dancers-familien: Purple Licious, Miss Mint, Sapphire Sparkle og mange flere! De har alle det smukkeste farvede hår og venter bare på, at du får dem til at flyve! Fra 5 år.

( 0 Reviews )
160,00 kr.

Er du klar til at få dine Sky Dancers til at flyve? Oplev Coral Cutie, som kommer direkte fra den fortryllede have! Placer hende på hendes løfteraket, og træk i snoren for at se hende flyve væk! Wow, det er så magisk! Oplev hele Sky Dancers-familien: Fuchsia Fantasy, Miss Mint og mange flere! De har alle det smukkeste farvede hår og venter bare på, at du får dem til at flyve! Fra 5 år.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk