Skyder

 Med maskinpistol med træk-tilbage funktion, pistol med lyde, skudsikker vest og masser af tilbehør. Er inkl. 3 stk. knapcellebatterier.

Med maskinpistol med træk-tilbage funktion, mobiltelefon med lyde, skudsikker vest og masser af tilbehør. Er inkl. 3 stk. knapcellebatterier.

130,00 kr.

Pistol med tilbageslag, realistiske affyringslyde og lys, håndjern, politiskilt og -pas. Inkl. 2 stk. knapcellebatterier.

20,00 kr.

Elite Darts kan også bruges til Nerf Guns

300,00 kr.

Laserpistol skydespil. Med 2 infrarød-pistoler, hvor det gælder om at ramme din modstanders pistol. Med lysindikator for 9 liv, valg af forskellige våbentyper m.m. Inkl. udførlig instruktion. Bruger 6 stk. AA-batterier.

Laserspil med pistoler og veste. Med 2 infrarødpistoler og 2 veste. Ram din modstander og han mister liv. Når man er ramt 9 gange, har man tabt. Vælg forskellige våbentyper m.m. Inkl. udførlig instruktion. Bruger 12 stk. AA-batterier.

100,00 kr.

Elektronisk uzi maskinpistol. Med vibration, realistiske affyringslyde og lys. Er inkl. 2 stk. AA-batterier.

Mega militærsæt. Med maskinpistol med træk-tilbage funktion, pistol med lyde, skudsikker vest og masser af tilbehør. Er inkl. 3 stk. knapcellebatterier.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk